Fanboyluk çok gereksiz bir şey

Zer0Malware

Hectopat
Katılım
30 Nisan 2019
Mesajlar
298
Çözümler
1
Anlamıyorum bazı insanlar neden beğendiği bir markayı başkalarına zorla dayatır, beğenmediği bir markanın beğendiği markanın daha performanslı ve kaliteli olmasını bile çekemez bu tipler cidden anlamıyorum.

Sonuç olarak mühendislikte kusurlar olabiliri doğası gereği piyasaya siz ürün üretiyorsunuz ve bunu kısa sürede yapmak zorundasınız ama şunu çok görüyorum. X markasının sorunlarını anlattınız hemen saldırmaya başlıyorlar, hatta bir açığınızı bulurlarsa direkt rapor ediyorlar ve ceza alıyorsunuz.

Cidden anlamıyorum bu sadece benim başımdan geçen bir mevzu değil bu birçok forumda olan bir şey. Yani güvenilir bir marka bile hata yapamaz mı? Nedir bu toz kondurmama çabaları?

Cidden fanboyluk kadar boş bir mevzu yok bir markayı siz seviyorsunuz diye başkalarına sevdirmek zorunda değilsiniz.

Anlamıyorum, başka markaların kronik sorunu az veya beğendiği markaya oranla daha az ise çamur atmanın mantığı nedir? Anlamıyorum bu arkadaşları, acaba ilgili üreticilerden maaş mı alıyorlar?

Birçok modelinde kronik sorunu olan marka zaten sıkıntılıdır, bunun sorunlarını dile getirirsiniz ses çıkmaz ama çok güvenilen bir markanın kusurlu bir modeli konusunda bilgi verirsiniz hemen karalama linç kampanyası başlatılıyor.

X markaları cebinize maaş mı bağlıyor? Yani futbol takımı tutar gibi marka savunmanın manası yok işini görüyor mu? Bütçene uygun mu? Uzun yıllar performanslı olacak mı? Kaliteli mi? Kronik sorunları neler? Teknik destek ve servis hizmetleri nasıl? Parçaları modifikasyona uygun mu? Ben buna bakarım. Bu kişilerin dertlerini çok merak ediyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Haterlık nasıl bir şey? Mesela VW'ye olan duygularım? :D
VW yerine Passat diye değiştirelim :D
Fanboyluk yapanı gördün mü, kaç. Geçen araba konusunda adam utanmasa, 2020 S serisi ile 2015 Tucson kapışır diyecekti. Çok da şey etmemek lazım ama dediğine sonuna kadar katılıyor ve destekliyorum.
 
Para veriyorsun. Her gün aldığın bir şey değil. Malum o ürün en iyisi olmalı yoksa mala bağlıyorsun. 3 güne gidiyor ama banko.
 

Geri
Yukarı