Tanımadığınız bir kızla nasıl konuşursunuz?

Geri takip atmıyorsa ve ünlü birisi değilse takipten çıkıp engellerim. Yakın bir arkadaşıma yapmışlığım da var. (İlk başta GT yaptı sonra takipten çıkmış, ben de onu takipten çıkıp engelledim) Sanki herkes İngiltere kraliçesi gibi, biz takip edelim onlar etmesin. Öyle yapan kızdan Jira'nın da dediği gibi sana ekmek çıkmaz.
 
Selam beybi naber nasılsın dersen o iş yaş iş salla. Ama abazanca bir giriş yapmayıp düzgün bir iletişim kurarsan belki? Selam admin bey, abazan kelimesi yasaklı mı bilmiyorum. Google'de araştırdım pek argoya benzemiyor. Yanlışım var ise affet.
 
Kızın attığı storyde ne olduğu ile alakalı yazmanız gerekli. Bilmediğiniz konularda yazmayın, bekleyin. Mesela kaykayda iyisiniz kızda kaykaycı çıktı, selam diyerek kaykayla alakalı devam edin. Daha sonra aynı şehirde iseniz buluşup beraber kaykay ile gezmeyi teklif edin. Bu sadece bir örnekti. Azınızın laf yapması lazım. Konu açarak olacak bir iş değil. Tecrübe ederek kazanacaksınız.

Ben böyle yapmacık sevgi işlerini sevmiyorum. Aşık olduğum kıza açılırım ve tam 1 sene önce çok çok fena aşık olmuştum. Kız çok güzeldi ki bu sebepten beni yanına yakıştıramadı.

Kaybeden kimse olmadı. Bana tecrübe kazandırdı. Onun sayesinde 13 KG verdim ve saçımı değiştirdim.
 
Konuşmazsın. :D
Yaş önemli. Olgun birisiyse merhabalar sizle muhabbet etmemin sakıncası var mı falan dersin. Ama instagramın %96'sı buna ters cevap verecektir.
Eğeğeğeğe tik tok çok komik yhaa xd polis kovalıyorum yazıp kızı tavlaman daha yüksek ihtimal.
Merhaba yazdın diye savcıyla uğraşma ihtimalinde var..
 
Geri takip atmıyorsa ve ünlü birisi değilse takipten çıkıp engellerim. Yakın bir arkadaşıma yapmışlığım da var. (ilk başta GT yaptı sonra takipten çıkmış, ben de onu takipten çıkıp engelledim) sanki herkes İngiltere kraliçesi gibi, biz takip edelim onlar etmesin. Öyle yapan kızdan Jira'nın da dediği gibi sana ekmek çıkmaz.

Şöyle ünlü biri değil oyuncu, şarkıcı falan değil. İstanbul sosyetesinden bir kız yani kızı sabancı'nın çocukları falan takip ediyor. Ortak 1-2 arkadaşım olabilir belki onlarla acaba iletişime geçsem mi ki acaba?
 

Geri
Yukarı