Yeni kurallardan dolayı aktifliğiniz azaldı mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beğeni bir mesaja tepkini vermek içindir. Beğeninin tek amacı bu.
Beğeni dijital bir istatistiktir. Tepkimi kendi ruh halimle de verebilirim. Diyelim sadece beğeni sadece bir tepki, o zaman neden kaldırılma ihtiyacı duyuldu. Başkaları beğeni kasıyor diye neden onların banlanması yerine fatura tüm foruma kesildi?
 
@MisakiTaro üste çıkmaya çalışma bence.
:D. Bu konuda bir moderatör arkadaş açıklama yapmadı mı? Kimsenin Discord üzerinden beğeni kastığı kanıtlanmadı diye.

Geldiler, sunucuda tam yetki verdik. 10 kişi 1 saat baktılar. Mesaj silsek loglarda gözükür, MEE6'ya silsek loglarda görünür. Kanal silsek görünür, yok. Hiçbir şey bilmeyen birisi sırf moderatör diye iftira atıyor, tüm forum inanıyor. Sonra beğeni atanlara sürü psikolojisi diyorsunuz. :)
Suistimal edeni şu an baya merak ettim :) Dolaylı yoldan bir anlatsan iyi olur :D
Caner Uncu'nun açtığı konulara bakabilirsin.
 
Başkaları beğeni kasıyor diye neden onların banlanması yerine fatura tüm foruma kesildi?
Ban açıldığında bu olaya tekrar devam ederlerdi. Ama devam etseler ne olacak? Altı üstü alacakları bir kaç rütbe ile mutlu oluyorsalar bırakın olsunlar. Kime ne zararı var? (Tabi böyle bir durum gerçekten olduysa.) Ayrıca bu mesajımdan beni beğeni taraftarı diye suçlamayın.
 
Beğeni kasıp kasmadığınız beni alakadar etmiyor. Bu mesajda her şey ortada.
 
Ban açıldığında bu olaya tekrar devam ederlerdi. Ama devam etseler ne olacak? Altı üstü alacakları bir kaç rütbe ile mutlu oluyorsalar bırakın olsunlar. Kime ne zararı var? (Tabi böyle bir durum gerçekten olduysa.) Ayrıca bu mesajımdan da beğeni taraftarı diye suçlamayın.
Öyle ama artık yapacak bir şey yok. Keşke tek sorun beğeni olsa.
 
Azaldı. Yapmadığım, haberimin bile olmadığı bir olaydan dolayı ben de sıra dayağı yemiş sayılıyorsam, burada durmanın pek bir anlamı kalmıyor.

Zaten Kasım ayının sonlarında aktifliğim düşmüştü. Son zamanlarda taş çatlasın 2 saat giriyordum, artık 1 saati geçmiyor. Çok da umrumda değil zaten, derslerime daha fazla önem vermiş oldum ve daha iyi oldu.

Benim amacım beğeni kasma, puan alma değil. Sadece yöneticilerin yaptığı bencilce harekete şaşırdım ve üzüldüm. Bu yaptırımlar olmasaydı da aktifliğim artmayacaktı zaten ama, bütün üyelere yapılan bu yaptırımları doğru bulmuyorum.
 
Azaldı eskiden istekliydim mesaj yazmaya ama beğeni kalkınca giresim gelmiyor. :(
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı