Zaman makinesi ya da zamanda yolculuk yapılabilir mi?

Zamanda yolculuk veya zaman makinesi yapılabilir mi?


  • Oy verenlerin toplamı
    87
  • Anket kapandı .
Estağfurullah, yanlış anlamazsanız şuan karşılıklı saçmalıyoruz :p.
Zaman ve mekan kavramları çok karışık, daha paralel evrenler bile kesin değilken tartışmayı bu kadar uzatmaya gerek yok bence, emin olduğum tek şey var; 200, en fazla 250 yıl içerisinde insanlık çok çok büyük işlerin üstesinden gelecek.
Hocam en iyisi konuyu kapatıp işimize gücümüze bakalım. Yok zaman yolculuğu, yok paralel evrenler. Aşar bizi bunlar.
 
Hocam zaman kayıt edilemez, kaydedilse bile değiştirilemez. Bu kitap sayfalarını geriye açıp yeniden yazmak gibi değil. Böyle bir şey hiçbir zaman bu evrende olamaz.
 
Hocam zaman kaydedilmiyor, kaydedilse bile değiştirilemez. Bu kitap sayfalarını geriye açıp yeniden yazmak gibi değil. Böyle bir şey hiçbir zaman bu evrende olamaz.

Hocam koca evrende tek biz yokuz ki. Şu an 2021 yılındaysan senin paralel evrenin 1638 yılında yaşıyor mesela hocam.
Eğer olmuş olsaydı büyük ihtimalle haberimiz olurdu. Gelecekten birinin gelmesi lazımdı yani olmayacak.
Katılmıyorum maalesef.
 
1. si karadeliği nasıl bulacağız, karadelikler ışığı emer. 2.si bizi de içine çekerek 1000 parçaya ayırır. Evet bizi parçaladıktan sonra zaman kavramı olmaz :D.
Karadelik her şeyi emer. Bulmayacağız, şansına denk gelmeli. Dayanıklı bir uzay aracı gerekiyor ki o da bu teknoloji ile mümkün değil.
 
Hocam ben daha dün yaptım zaman yolculuğunu. Dedemin bile 3090'ı vardı. Gitmişken Amerika'ya da uğradım. 2 hafta bekleyin dolar 3 TL olacak. Bu arada gittiğim zamanda Turbox ve Izoly diye bir marka yoktu. Kurtulacağız yani.
 

Geri
Yukarı