Neden sevgilim yok?

Güzel insanlar, kardeşimiz ile alay etmek yerine olması gerekeni söylemeniz onun için daha iyi olurdu. Şu an bir insanı üzdüğünüzün farkında değilsiniz sanırım. Gelişim çağındaki bir insan için sizin yaptığınız çok zarar verici bir durum.

Ben bir öğretmenim ve senin yaşında öğrencilerim oldu. Öğrencilerime evlatlarım diye seslendiğim için sana da böyle seslenmek istiyorum.

Evladım, insanlar olgunluk dönemine oluşuncaya kadar her şey gelip geçicidir. Doğru kararlar veremezler ve ileride bu durumlar onlara pişmanlık olarak geri yansır. Şu an vermen gereken en doğru karar henüz bir ilişki için yeterli olgunluğa ulaşmamış olman ve doğru zamanı beklemendir. O yaşlarda "sevgili" olarak edineceğin bir arkadaş, hiçbir zaman "sevgili" kavramını karşılayabilecek bir insan olamaz çünkü karşındaki insan da olgun bir birey değildir.
Benim ilk ve tek ilişkim 21 yaşımdayken olmuştu. 4 yıllık bir ilişkim var ve hayırlısıysa seneye evlenmeyi planlıyoruz. Eğer geçmişinin tertemiz ve geleceğinin de berrak olmasını istiyorsan önerime kulak ver.
 
Ne dalga geçmişsiniz bravo.

Yaşın daha küçük ne hemen "manita" o sevgili sandıklarınız aslında sevgili bile değil lafta sevgililer. ( manita )

Takma fazla kafaya "manitan" olunca da bir şey değişmiyor olmayınca da sen derslerine odaklan takma bu kadar hele bir liseye geç bitir o zaman sevgilim yok diye dertlen. :)
 
Daha çok küçüksün ama o yaşlarda ben platoniktim. Yıllarca yar sevdik ama hiçbiriyle sevgili olmadım ki 21 yaşına geldim hala düzgün biri olmadı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı