Windows 8.1 neden tutulmadı?

Şu an Windows 8.1 sistemlerdeki Microsoft uygulamaları haber, sağlık vb uygulamalara bakarsanız hiçbiri açılmayacaktır artık güncellenmiyor uygulamalar bende öyle.
 
Arayüzünü sevsem de çoğu kullanıcının Windows 8.1'i sevmemesinin sebebi arayüzdü. Arayüzü de tablet arayüzü olduğundan kullanıcıların kafasında ''Windows 8.1 tabletlere göre dizayn edilmiş, bilgisayarlarda verimli değil.'' gibisinden düşünceler oluştu.

Şu an Windows 10'dan daha stabil ve performanslı olan bu Windows, sırf bu kullanıcılar yüzünden üvey evlat muamelesi gördü ve çoğu teknolojinin desteğini ve sürücü güncellemelerini alamadı.
 
Windows 8.1 bence en iyisiydi. Fakat Microsoft da bir avuç gericinin sözünü dinleyip yeni arayüzünden vazgeçti. Windows 10'un ilk önizleme sürümlerinde daha iyiydi Windows 10. Keşke o sürümlerde fazla değişiklik yapılmadan günümüze gelseydi. Bence Microsoft, Windows 8.1'in arayüzünü terkederek en büyük hatasını yaptı.

Kullandığın Windows 8.1 belli oluyor bir de haklısın hocam
Arayüzünü sevsem de çoğu kullanıcının Windows 8.1'i sevmemesinin sebebi arayüzdü. Arayüzü de tablet arayüzü olduğundan kullanıcıların kafasında "Windows 8.1 tabletlere göre dizayn edilmiş, bilgisayarlarda verimli değil." gibisinden düşünceler oluştu.

Şu an Windows 10'dan daha stabil ve performanslı olan bu Windows, sırf bu kullanıcılar yüzünden üvey evlat muamelesi gördü ve çoğu teknolojinin desteğini ve sürücü güncellemelerini alamadı.

Aga haklısın ama biz Windows 8.1 istesek yükseltiriz ve güncelleme alır daha iyi olmazmı herkes toptan 8.1'e geçse
 
Kullandığın Windows 8.1 belli oluyor bir de haklısın hocam
Windows 8 daha kolay geliyordu hem daha çok seviyordum ama Microsoft desteği çekince mecburen Windows 8.1'e geçtim.Aslında ben daha kalırdım Windows 8'de ama mağaza 2019'da falan kapanınca terkettim. Microsoft Windows 8 desteğini çok erken bitirdi. Microsoft her Windows sürümüne 10 yıllık destek verirdi ama Windows 8'e niye 4 yıl anlamadım. Vista'ya bile 10 yıl vermişti.
 
@shadow8905 Bütün dünyayı Windows 8.1'e geçirebilir misin? Hayır, ayrıca geçirsen bile artık bir işe yaramaz.

Neden yaramaz?
Windows 8 daha kolay geliyordu hem daha çok seviyordum ama Microsoft desteği çekince mecburen Windows 8.1'e geçtim. Aslında ben daha kalırdım Windows 8'de ama mağaza 2019'da falan kapanınca terkettim. Microsoft Windows 8 desteğini çok erken bitirdi. Microsoft her Windows sürümüne 10 yıllık destek verirdi ama Windows 8'e niye 4 yıl anlamadım. Vista'ya bile 10 yıl vermişti.

Windows 10'a ayrıcalık yapıyor.
Şu anda en iyi, kararlı, stabil Windows sürümü Windows 8.1 bence.

Aynen öyle.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı