1,500 TL Sistem Toplama

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Teşekkürler senin attığın sistemi beğendim R240 iyi değil yani ama hiç yoktan iyidir diyebiliriz

@MeteCAN Tavsiye ettiğim sistemi daha iyi yapmak için işlemciyi değiştirebilirsin ek olarak SSD alabilirsin.
Ama sana depolama tavsiyesi vereyim, HDD hiç alma 275GB SSD al tek bir tane, ileride depolamaya ihtiyacın olursa HDD sonradan eklersin.

Biliyorsun değil mi SSD'nin HDD'ye kıyasla olan farkını? Hiç deneyimledin mi SSD'li bilgisayar kullandın mı?

@MeteCAN Tavsiye ettiğim sistemi daha iyi yapmak için işlemciyi değiştirebilirsin ek olarak SSD alabilirsin.
Ama sana depolama tavsiyesi vereyim, HDD hiç alma 275GB SSD al tek bir tane, ileride depolamaya ihtiyacın olursa HDD sonradan eklersin.

Biliyorsun değil mi SSD'nin HDD'ye kıyasla olan farkını? Hiç deneyimledin mi SSD'li bilgisayar kullandın mı?
Kullanmadım ama biliyorum bu youtube daki videoları izledim yardımın için sağol

Yıllar önce HDD'den sonra ilk kez SSD kullandığımda otobüsten inip uzay aracına binmiş gibi hissetmiştim. Şimdi normal geliyor alıştım artık hatta yetmemeye başladı daha çok hız istiyorum M.2 SSD alsam mı diye düşünmeye başladım. Hız bağımlılık yapıyor. :D

Yıllar önce HDD'den sonra ilk kez SSD kullandığımda otobüsten inip uzay aracına binmiş gibi hissetmiştim. Şimdi normal geliyor alıştım artık hatta yetmemeye başladı daha çok hız istiyorum M.2 SSD alsam mı diye düşünmeye başladım. Hız bağımlılık yapıyor. :D
:D

Ya gerçekten bıktım şu FM2+ ve AM3+ tabanlı sistem toplamanızdan. DDR4 bile desteklemiyor iken bu anakartlara olan sevdanız ne anlamak güç. Ekran kartı AMD olabilir ona lafım yok. Burada intel fanboyluğu yapmıyorum ama gerçekleri de görelim yani.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı