1 ayda kilo verilir mi?

1.80 65 kiloda %18 yağ oranı fazla, demek ki çok fazla Fast food tüketmişsiniz ve vücut yağlanmış. 1.86 boyundayım 70 kiloyken bile yağ oranım %8 falandı. Şu an 84'üm %14 %15 civarı bir şey. İmkanın varsa spora başlayıp proteinli beslenerek kas yapmanı öneririm.

Daha da kilo vermeye çalışırsan hiç güzel durmaz aşırı zayıf gözükürsün. Tek çare düzgün bir beslenme ile kas yapmak.

Sıkıntı şu ki, yeme bozukluğum var. Çoğu sağlıklı yemeğe yaklaşamıyorum bile. Ayrıca yağ oranımı tam olarak bilmiyorum, fitness hocası bir arkadaşım %20 demişti.

1.80 65 kiloda %18 yağ oranı fazla, demek ki çok fazla fast food tüketmişsiniz ve vücut yağlanmış. 1.86 boyundayım 70 kiloyken bile yağ oranım %8 falandı. Şuan 84 üm %14 %15 civarı bir şey. İmkanın varsa spora başlayıp proteinli beslenerek kas yapmanı öneririm.

Daha da kilo vermeye çalışırsan hiç güzel durmaz aşırı zayıf gözükürsün. Tek çare düzgün bir beslenme ile kas yapmak.
Bende o seviyelere çıktım 1.86 %13-14 ancak oturunca falan karnımda yağ var :D toplasan 1 avuç yağ ancak sinir bozuyor umarım 5-6 ay sonra definasyonda hallolur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı