1 ayda kilo verme

Euronymous0121

Centipat
Katılım
14 Nisan 2021
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, bir sorum olacak. Malum evdeyiz ve bir hayli kilo aldık. 1.5 ay sonra yani 31 Temmuz'da kuzenimin sünnet düğünü var ve kilo vermek istiyorum.
Evde nasıl 1 ayda kilo verebilirim?
 
Düzenli olarak yemek yiyin, kendinizi sıkmayın ve sakın kalori saymayın. (Kalori sayarak kilo veremezsiniz) Ayrıca yeşillik yemenizi öneririm, doyurucu ama hafif şeyler tüketin bir nevi.
Unuttum Pardon; spor yapmayı unutmayın.
 
Az yiyin ve sağlıklı şeyler yiyin kesinlikle.
Bir de ayrıca spor da yapmanız gerekecek.

Haftanın 5-6 günü de hafif tempolu koşuşa çıkın birkaç saatliğine.
Sadece sağlıklı yiyerek oturduğunuz yerden kilo veremezsiniz özellikle de 1 ayda veremezsiniz. Verdiğiniz kilo gözle görülür bile olmaz.

Ben diyetisyen değilim, kendim de çok uzun yıllar denedim birçok metodu oradan biliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, bir sorum olacak. Malum evdeyiz ve bir hayli kilo aldık. 1.5 ay sonra yani 31 Temmuz'da kuzenimin sünnet düğünü var ve kilo vermek istiyorum.
Evde nasıl 1 ayda kilo verebilirim?

Diğer arkadaşında dediği gibi kalori saymayın ve yeşillik tüketin. Sık ama az yemeniz sizin yararınıza olur. Fakat tüm bunları yaparken hareket yapmazsanız çok yavaş sürer kondisyon vb çalışmanız daha mantıklı olur.
 
Merhabalar, bir sorum olacak. Malum evdeyiz ve bir hayli kilo aldık. 1.5 ay sonra yani 31 Temmuz'da kuzenimin sünnet düğünü var ve kilo vermek istiyorum.
Evde nasıl 1 ayda kilo verebilirim?

Hocam zaten yorumlarda ki arkadaşlar yardımcı olmuş benim de yardımcı olabileceğim tek konu: Ekmeği bırakın ve akşamları yemek yemeyin meyve sebze tüketimini artırın.
 
8 günde 3.5 kilo verdiğim diyet listesi şu şekilde;

Sabah
2 haşlanmış yumurta
2 kibrit kutusu büyüklüğünde az yağlı peynir
5 zeytin
1 domates
sınırsız yeşillik ve salatalık
şekersiz çay

Öğlen
İş yerinde verilen yemekte ne varsa. Yanında pilav, makarna, ekmek veya tatlısını yemeden.

Akşam
Fırınlanmış et-tavuk-balık. Kesinlikle yağda hazırlanmayacak.
Ya da 7-8 kaşık sulu yemek.
Yağsız hazırlanmış salata(sınırsız)
Yoğurt yada cacık

Ara öğünler
Her 2 öğün arası ve akşamdan sonra olmak üzere toplamda 3 adet de ara öğün var. Genellikle 2 -3 kuru kayısı ve birkaç adet fındık, ceviz yada badem oluyor. Akşamları da sadece 1 dilim karpuz. Ve şekersiz kiraz sapı çayı.

Spor
Diyetisyen bana 40 -45 dakika tempolu yürüyüş yap dedi ama ben hep 1 saate tamamladım. Her gün yürüyüş.


Ayrıca kesinlikle şeker, ekmek, makarna ve liste dışındaki meyveleri yemek yasak.

Not: Bu diyetisyenimin bana verdiği beslenme şekli. İnsanların ihtiyacına göre verdiği gıdalar değişiyor. Uygulayıp olumsuz etkilenmeniz benim sorumluluğumda değildir.
 
Bol bol spor yapın. Yemek konusunda bir şey diyemem ama spor yapmanız gerekir. YouTube'de var ordan bulabilirsiniz. Hatta kim bilir bir bakmışsınız karın kası da oluşmuş ? Tabii bu zor bir şey bende kilolarımdan kurtulmaya çalışıyorum ve karın kası yapmaya çalışıyorum daha 3. günüm ve daha görünürde bir şey yok ama 1 ay sonra değişim olacak. 1 ay sonra yazarım aklıma gelirse.
 
Bol bol spor yapın. Yemek konusunda bir şey diyemem ama spor yapmanız gerekir. YouTube'da var oradan bulabilirsiniz. Hatta kim bilir bir bakmışsınız karın kası da oluşmuş? Tabii bu zor bir şey bende kilolarımdan kurtulmaya çalışıyorum ve karın kası yapmaya çalışıyorum daha 3. günüm ve daha görünürde bir şey yok ama 1 ay sonra değişim olacak. 1 ay sonra yazarım aklıma gelirse.

Merhabalar, herhangi bir gelişme var mı?
 
Merhabalar, herhangi bir gelişme var mı?
Hocam, şu an tatil için hazırlık yapiyorum. Yani kısacası bıraktım. 10 gün üst üste yaptım ben bu programı, 10. Günün sonunda da çok değil ama etkisini gördüm.(7 gün üst üste. Bir gün dinlendim. 3 gün daha yaptım.) Eğer daha fazla yapsaydım daha fazla etkisini görebilirdim. Tatilden sonra tekrar başlayacağım ama bu sefer her gün yapacağım ve 1 ayın sonuçlarını paylaşacağım. Yememe hiç dikkat etmedim. Bazen günde 5 pide yiyorum, bu gün neredeyse 1 tencere boyunda pilav yedim :D tabii bende guatr hastalığı var o yüzden çok fazla kilo alamıyorum her halde. Ama kas yapmak istiyorum artık. Tatilden sonra size tekrar paylaşırım.
Bu arada hocam ben 24 dakka önce onu yazmışım ama vallahi 1 ay önce filan yazdım :D ilginç olaylar. Kilo verme konusunda şimdi değil de sonra iyice konuşuruz ;)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı