1 ay gidip bırakmakla vücudun yeni yeni alışmaya başlar. Minimum 3 ay düzenli ve disiplinli gitmeni öneriyorum, ancak o zaman gerçekten farkı görmeye başlarsın.Boy 1.67 kilo 66 yaşım 16 gym başlamak istiyorum uzun vadede değil 1 ay gibi bir sürede ne kadar gelişebilirim? Kurban Bayramı'na kadar sürem var. Tavsiyeleriniz nelerdir?
1ay başla devamı gelir zaten.Boy 1.67 kilo 66 yaşım 16 gym başlamak istiyorum uzun vadede değil 1 ay gibi bir sürede ne kadar gelişebilirim? Kurban Bayramı'na kadar sürem var. Tavsiyeleriniz nelerdir?
Bir sıfırdan büyüktür.Boy 1.67 kilo 66 yaşım 16 gym başlamak istiyorum uzun vadede değil 1 ay gibi bir sürede ne kadar gelişebilirim? Kurban Bayramı'na kadar sürem var. Tavsiyeleriniz nelerdir?
Vücudun şekle girmesi 6 ay falan sürüyor, 1 ayda gözle görülür çok çok az değişim yaşarsın. Hatta biraz abartılı konuşacağım ama 1 ayda anca hareketleri öğrenirsin gelişme falan olmaz1 ay gidip bırakacaksan hiç başlama.
1 ay gidip bırakmakla vücudun yeni yeni alışmaya başlar. Minimum 3 ay düzenli ve disiplinli gitmeni öneriyorum, ancak o zaman gerçekten farkı görmeye başlarsın.
1 ay gidip bırakmakla vücudun yeni yeni alışmaya başlar. Minimum 3 ay düzenli ve disiplinli gitmeni öneriyorum, ancak o zaman gerçekten farkı görmeye başlarsın.
Düzenli olarak gideceğim tabii ki ama ben 1 ay gibi bir sürede ne kadar değişim görebilirim onu ogrenmek istedim.
Amacım goril gibi kaslanıp devasa gözükmek değil fit gözükmek artı olarak boyumun uzaması dostum, evdede düzenli olarak calısıyorum zaten ekstra olarak sporsalonundan takviye almak istiyorum, 1 ay sürede ne kadar gelişim sağlayabilirim.
Boy uzamasıda işin içindeyse sadece sporla düzeltemezsin D3K2 vitamini kullanıp sağlam uyku çekmen gerek ayrıca sporda formları yanlış yaparsan boy uzamasınıda etkileyebilirsin. He bir de 2-3 ayda iyi idman atarsan fit görünüme kavuşman mümkün.
Boy uzamasıda işin içindeyse sadece sporla düzeltemezsin D3K2 vitamini kullanıp sağlam uyku çekmen gerek ayrıca sporda formları yanlış yaparsan boy uzamasınıda etkileyebilirsin. He bir de 2-3 ayda iyi idman atarsan fit görünüme kavuşman mümkün.
1 ayda pek mümkün değil gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.