1 Gb Ram İçin İşletim Sistemi Önerisi

Makaleler
6
Merhaba arkadaşlar. Benim arkadaşımın bilgisayarı çok eski ve kendi lol oyuncusu. Eskiden 1 gb ram yeterli geliyordu fakat artık yeterli gelmiyor.
Beraber windows xp format attık. Başta düzelmişti ama şuan da yeniden kasmaya başladı.
  • Lol oynatabilen işlemci ram en az tüketen işletim sistemi hangisidir ? Bu soruyu yanıtlarsanız çok yardımcı olursunuz.

Merhaba arkadaşlar. Benim arkadaşımın bilgisayarı çok eski ve kendi lol oyuncusu. Eskiden 1 gb ram yeterli geliyordu fakat artık yeterli gelmiyor.
Beraber windows xp format attık. Başta düzelmişti ama şuan da yeniden kasmaya başladı.
  • Lol oynatabilen işlemci ram en az tüketen işletim sistemi hangisidir ? Bu soruyu yanıtlarsanız çok yardımcı olursunuz.
1 gb ram çok az. İşgörmez.

Bende 8 GB var sıkıntı yokta çocuk başka ilde ben göndereyim diyorum kabulde etmiyor. Bir çaresine bakmam lazım işletim sistemi yöntemiyle.

O zaman yapacak bir şey yok 1 GB RAM ile oyun oynanmaz 1GB RAM ile anca işletim sistemileri çalışıyor.

Normal RAM kadar performans vermez fakat USB'si varsa onu RAM olarak kullanabilir.

O zaman yapacak bir şey yok 1 GB RAM ile oyun oynanmaz 1GB RAM ile anca işletim sistemileri çalışıyor.

Normal RAM kadar performans vermez fakat USB'si varsa onu RAM olarak kullanabilir.
usb ram olarak kullanılmaz ready boost özeliği o
benim tercihim win 7 starter hızlı kullanır ama oyunlarda çok performans göstermez

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı