1 senede ne yapabilirim?

Fransızce Japonca Rusça gibi dil kurslarına git en azından boş geçermezsin evde hem ondan sonra ne bilirsin tercümancı bile olabilirsiniz diliniz iyi dönebiliyorsa :)

Fransızce Japonca Rusça gibi dil kurslarına git en azından boş geçermezsin evde hem ondan sonra ne bilirsin tercümancı bile olabilirsiniz diliniz iyi dönebiliyorsa :)
İngilizce konusunda a2 sertifika mı aldım b1 düşünüyorum fikrin için teşekkür ederim fakat Japonca gibi diğer dilleri kapabiliceğimi sanmıyorum belki almanca olabilir
Sizi bilmiyorum ama ben derdim sıkıntım olmayınca ne yapsam zevk alamıyorum hayat boşmuş gibi geliyor. Kız arkadaş edinirsen dert sıkıntısı da bol olur eğlencesi de. :)
Kız arkadaşıma yazmasam bile anlayış ile karşılıyor herkes Bi güzel yaklaşıyor şu sıralar hayatıma

Memurluk garanti olduğu için liseyi askıya alıp açıktan haftasonu okula gidip bitirmeyi diğer zamanlarımda kendime vakit ayırmayı düşündüm
Memurluk için yararlı bir şey istiyorsan üniversite oku, yüksek lisans yap. Derecen artacağı için maaşın da artar.
Lise 2seneye anca biter üni okuyacağımı düşünmüyorum ama denerim yinede sağol fikir için

Çok sağlam bir yerden bir tanıdık buldunuz galiba, bu kadar emin bir şekilde garanti diyebildiğinize göre :)
Garanti olduğundan şüphem yok.
Vay be insanların ne dertleri var ama!
Bundan 2sene önce ne yapıcağım diyip kendi kendimi yiyordum ne dertler var ama :)
Psikitayriye gitmeni tavsiye ederim. Tanıdığım arkadaşlarım var yönlendirebilirim. Hayattan zevk almamak depresyon belirtisidir. 😉
Hayır sen beni yanlış anlamışsın bu bir seneyi nasıl değerlendiririm diyorum ben yani her istediğimi yaptığım için aklıma bişey gelmiyor bence sen bidaha oku :)
Enstrüman öğren...
Olabilir teşekkür ediyorum fikriniz için

Son düzenleyen: Moderatör:
Garanti olduğundan şüphem yok.

Bundan 2sene önce ne yapıcağım diyip kendi kendimi yiyordum ne dertler var ama :)

Hayır sen beni yanlış anlamışsın bu bir seneyi nasıl değerlendiririm diyorum ben yani her istediğimi yaptığım için aklıma bişey gelmiyor bence sen bidaha oku :)

Olabilir teşekkür ediyorum fikriniz için

"Her istediğimi yapıyorum...." "derdim olmayınca hayattan zevk alamıyorum" "zaten memur olacağım...." Bunlar patolojik laflar dostum. Senden çok büyük biri ve doktor olarak söylüyorum ki; doğru yolda değilsin. Ya da sadece trollemek için buradasın. Trollemek için burada isen iyi eğlenceler, trollüğü de severiz. 😉 Ama ciddiysen hala psikiyatri konusunda ısrar ediyorum.....

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı