1 yıllık Kablonet deneyimim

302168

Kilopat
Zamanın Tanığı
Makaleler
1
Selamlar arkadaşlar.

Kablonet firmasını tam 1 yıldır kullanmaktayım ve size deneyimlerimi anlatacağım. Aklında Kablonet'i düşünen varsa bu yorumlarımı dikkate alabilir.(Tabii ki istasyona yakınlık uzaklık da fark edecektir ama Kablonet 3 aşağı 5 yukarı böyle)

Artıları-

-Diğer sağlayıcılara göre TV paketi de eklendiğinde fiyatı 100Mbps için gayet uygun.(Akıllı sınırsız:19.00-00.00 arası 25 mpbs)
-Çok güzel bir download hizmetleri verebiliyorlar, şu ana kadar 1 senede hiç sorun yaşamadım.
-Özellikle çoğu yerde altyapılarının bulunması gerçekten güzel bir fırsat.
-Modem arayüzü deneyimi basit.
-Çağrı merkezi deneyimi çok iyi ve 1 seneden sonra iyi ki geçmişim dedim.

Eksileri.
-Download hızının çok iyi olduğunu görünce ve stabil de olduğunu görünce yayın işleri ile de uğraştığım için uploadlardan da aynı hizmeti bekliyor insan ama maalesef öyle olmadı en azından 2-3 aydır.
-5 upload almam gerekirken sabit gelmemesi ve test yaptığımda da 5E yakın gelmesi şikayet açmanızı bir tık engelliyor.
-Modem çekim mesafesi özellike 5GHz için felaket.(İmkanınız varsa telefon dışındaki her alet için kablo bağlayın, 30 metre kablo çektim şahsen.)

Genel olarak böyle, tekrardan belirtiyorum oturduğunuz yere göre değişiklik gösterebilir bu durum. Çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
-Modem çekim mesafesi özellike 5GHz için felaket.

5G zaten kısa menzilde yüksek performans vermektedir.

Ben 1 yıl oldu galiba Kablonet kullanıyorum.
2 Canlı derse giren var üstüne 70 GB dosya indiriyorum sorun olmadı. İndirme gayet başarılı.
Bence ping gayet güzel.

Son düzenleme:
Ping olayından bahsetmemişsin ama ben abimde kalırken akşamları ping sorunu yaşıyordum. Diğer İSS'lere göre biraz daha fazla pingi genel olarak.

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim Kablonet kullanıcıları için ve geçmek isteyenler için yararlı bir konu olmuş.
Bana kalırsa alt yapısı Superonline olan bir binada kesinlikle Superonline kullanılmalı.
Hatta alt yapısı olmasa bile gayet iyi sonuçlar elde edilen bir internet markası.
200 MB download 7 upload alıyorum her zaman Superonline öneren birisiyim ve işlerini gerçekten çok iyi yapıyorlar.

Ping olayından bahsetmemişsin ama ben abimde kalırken akşamları ping sorunu yaşıyordum. Diğer İSS'lere göre biraz daha fazla pingi genel olarak.
Hocam ping ile alakali bir sorunun olmadi ondan aklima bile gelmemis kusuruma bakmayin.
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim Kablonet kullanıcıları için ve geçmek isteyenler için yararlı bir konu olmuş.
Bana kalırsa alt yapısı Superonline olan bir binada kesinlikle Superonline kullanılmalı.
Hatta alt yapısı olmasa bile gayet iyi sonuçlar elde edilen bir internet markası.
200 MB download 7 upload alıyorum her zaman Superonline öneren birisiyim ve işlerini gerçekten çok iyi yapıyorlar.
Evet,alt yapisi olursa direk superonline ama maalesef o da her yerde yok ve bulunmasi zor :(

Oturduğum binada Superonline ve Kablonet var fakat kullandığım paketin benzerini bulamadığım için geçmedim. Paket konusunda bence çok iyiler.

Bende Kablonet kullanıyorum ve Ip adresim modemi resetlesem bile aynı kalıyor, yani statik ıp özelliğinden dolayı pek önermiyorum. Ama verdiği hizmetlerden ve internet hızından memnunum

Bende Kablonet kullanıyorum ve Ip adresim modemi resetlesem bile aynı kalıyor, yani statik ıp özelliğinden dolayı pek önermiyorum. Ama verdiği hizmetlerden ve internet hızından memnunum
Ping olarak sorun yasamiyorsaniz cok da gerek yok zaten.
Oturduğum binada Superonline ve Kablonet var fakat kullandığım paketin benzerini bulamadığım için geçmedim. Paket konusunda bence çok iyiler.
Ah bir de uploadlari arttirsalar tadindan yenmeyecek :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı