Açık liseye geçmiş biri olarak tecrübelerimi sana aktarmak istedim. Okula gitmekten, okuduğum okuldan, hocalardan ve gereksiz derslerden nefret ediyordum tamamen bir işkenceydi. Hatta, ben de aynı senin gibi burada konular açıyordum açık eğitim ile alakalı @333365 hocam hatırlar belki. Zaten çok sosyal bir insan değildim, tamamen kendimi geliştirmek istiyordum hedeflerim için uğraşmak istiyordum ve ailem desteklemesede emirvaki bir şekilde açığa geçtim. Pişman mıyım? Tek bir pişmanlığım bile yok. Bütün sınavlarımı Online üzerinden kolay bir şekilde oldum ve muhtemelen bu dönem mezun olacağım liseden. Sadece biraz disiplin sahibi olmalısın, koyduğun hedefler için çalışmalısın açıktayken. Benim açığa geçme sebebim İngilizce öğrenip, üniversiteyi dil üzerinde okumaktı. Açığa geçtim ve geçtiğim günden beri İngilizce öğreniyorum, kursa gidiyorum ve şu an B2-C1 geçiş dönemindeyim. Kendimi geliştirmeye devam ediyorum, hiçbir pişmanlığım yok dediğim gibi. Hatta bazen insanlar neden okula gidiyor böyle bir sistem varken bile diye düşünüyorum. İlk başlarda ben de senin gibi korku, stres ve endişe yaşıyordum geçmeli miyim? Geçersem ne olur? Ya daha kötü olursa? Gibi şeyler düşünüyordum. Ama ne düşündüysem tam tersi oldu, her şey benim için daha iyi oldu ve ne karar vereceksen eğer umarım senin içinde daha iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.