1000 TL Mouse önerisi

alp0008

Decapat
Daha fazla  
1 hafta kadar önce Amazon'dan şu mouse; Corsair Sabre RGB Pro Champion serisi FPS/MOBA oyun faresi, spor ve yarışma oyunu için ergonomik şekil, Ultra hafif, 74 G, esnek paraşüt ipi kablosu CORSAIR Sabre RGB Pro Champion serisi FPS/MOBA oyun faresi, spor ve yarışma oyunu için ergonomik şekil, ultra hafif, 74 g, esnek paraşüt ipi kablosu : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol sipariş ettim fakat yurt dışından geldiği için 250₺ kargo ücreti, 335₺ de ithalat ücreti eklendi toplamda 1450, 20₺'ye geldi Google'da bakayım dedim ve daha ucuza buldum 800₺'den başlayan fiyatlarla Türkiye'de şimdi bunu iptal edip 800-1000₺ ye Türkiye'den almak mantıklı olur mu? Corsair CH-9303101-EU Sabre Pro Champion Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları ve Özellikleri

Sabre Pro geçen aylarda neredeyse 400 civarıydı. İmkân var ise,
Az daha çıkıp şunu önerebilirim.

Alınmaz. Bu kat kat daha kaliteli bunu alabilirsiniz.

Az daha çıkıp DarmoShark M3 alabilirsin. Sabre Pro'ya o kadar verilmez.
Öyleyse iptal etmek en mantıklısı 1450₺ hak etmiyorsa önerdiğiniz mouse en mantıklısı mıdır? Birde bana kablosuz alma bağlantı,şarj,pil vs.. sıkıntı dediler ama doğru mu bir tecrübem yok birşey diyemiyorum.

Sabre Pro geçen aylarda neredeyse 400 civarıydı. İmkân var ise,
Az daha çıkıp şunu önerebilirim.
400₺ olan bir ürüne 1450₺ vermek akıl kârı değil iptal ediyorum kablolu ve kablosuz çatışması var etrafımda da kablolu al diye söylüyorlar en iyisi diyerek ama bilgim ve tecrübem pek olmadığı için birşey diyemiyorum.

http://1450₺ verdim şuan bu mouse 1...ğinden daha özellikli daha iyisi var mı peki?

Öyleyse iptal etmek en mantıklısı 1450₺ hak etmiyorsa önerdiğiniz mouse en mantıklısı mıdır? Birde bana kablosuz alma bağlantı,şarj,pil vs.. sıkıntı dediler ama doğru mu bir tecrübem yok birşey diyemiyorum.

400₺ olan bir ürüne 1450₺ vermek akıl kârı değil iptal ediyorum kablolu ve kablosuz çatışması var etrafımda da kablolu al diye söylüyorlar en iyisi diyerek ama bilgim ve tecrübem pek olmadığı için birşey diyemiyorum.

http://1450₺ verdim şuan bu mouse 1...ğinden daha özellikli daha iyisi var mı peki?
DARMOSHARK M3 bu bütçede kablosuz olarak rakipsiz diyebilirim.

Kablosuz her zaman tavsiyemdir, tabi bütçe birazcık yüksek ise. Kablolu belli bir bütçeye kadar öneririm. Ne gibi şeyler duydunuz? Ona göre konuşayım.
Bağlantı kopukluğu ,tepkime süresi, gecikme,pil ağırlığı,pilin olur olmadık yerde bitmesi oyun oynarken gibi,pilin ağırlığı ve USB portuna zarar verdiği söyleniyor birebir tecrübe etmedim duyduklarım

Bağlantı kopukluğu ,tepkime süresi, gecikme,pil ağırlığı,pilin olur olmadık yerde bitmesi oyun oynarken gibi,pilin ağırlığı ve USB portuna zarar verdiği söyleniyor birebir tecrübe etmedim duyduklarım
Attığım mouse pilli değil, bağlantı kopukluğu öbür odaya geçmezsen bir şey olmaz. Tepkime süresi ve gecikme olayı eski mouse'lar için geçerli benim için. Şu an bulunan çoğu mouse için gecikme gibi şeyler yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı