1000 TL'ye gainer tavsiyesi

Emzik

Hectopat
Katılım
3 Nisan 2020
Mesajlar
2.406
Çözümler
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yaşıma ve boyuma göre fazla zayıfım biraz kilo almak istiyorum. Gün içinde cicibebe ve yulaf yiyorum, her öğünde fazlasıyla yiyorum. Bunları yaparken yanında da gainer kullansam etkisi nasıl olur? Protein tozu düşündüm fakat kas yapmak için şu anlık çalışmıyorum o yüzden kiloya etkisi olacağını düşünmedim. Bütçem 1000TL.
 
Bence gainer boş, aylarca kullandıktan sonra anladım paranı boşa atma derim. Ben günde 4500 kalori alıyorum 1500 ünü shakeden karşılıyorum tavsiyem gainere vereceğin paraya yüksek kalorili shake malzemeleri için harca hem daha hesaplı hem de daha uyguna gelir. Eğer illa gainer diyosan BigJoy veya Hardline alabilirsin.
 
Bence gainer boş, aylarca kullandıktan sonra anladım paranı boşa atma derim. Ben günde 4500 kalori alıyorum 1500'ünü shakeden karşılıyorum tavsiyem gainere vereceğin paraya yüksek kalorili shake malzemeleri için harca hem daha hesaplı hem de daha uyguna gelir. Eğer illa gainer diyorsan bigjoy veya Hardline alabilirsin.

Hocam hiç mi etkisini görmediniz gainerin?
 
Hocam hiç mi etkisini görmediniz gainerin?
Günlük 2 servis öneriliyor 2 servisi de 800 kaloriye denk geliyor, zaten bol şeker içeriyor daha da abartırsan yağ yapıyor, o yüzden shake yapmak çok daha mantıklı 1500 kalorilik shake yap bak keyfine. Gainer ile kilo aldığım zamanlar ciddi seviyede yağlandığımı hissediyordum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı