RainbowwOnSky Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.061 Makaleler 3 Çözümler 17 20 Haziran 2021 #1 Geçen günlerde kampanya görmüştüm. 1000 Mbps alabilen altyapı var mıdır? Yoksa laf olsun diye mi 1000MBPS koyulmuş?
Geçen günlerde kampanya görmüştüm. 1000 Mbps alabilen altyapı var mıdır? Yoksa laf olsun diye mi 1000MBPS koyulmuş?
Çözüm V. Scaletta 20 Haziran 2021 RainbowwOnSky dedi: Geçen günlerde kampanya görmüştüm. 1000 Mbps alabilen altyapı var mıdır? Yoksa laf olsun diye mi 1000MBPS koyulmuş? Genişletmek için tıkla... Türk Telekom'da parayı basan alıyor. TurkNet kendi altyapısı ile bu hızları ev kullanıcılarına zaten vermeye başladı. RainbowwOnSky dedi: Nadir bir altyapı mı yoksa her yerde olabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Daireye kadar fiberoptik kablon varsa alırsın.
RainbowwOnSky dedi: Geçen günlerde kampanya görmüştüm. 1000 Mbps alabilen altyapı var mıdır? Yoksa laf olsun diye mi 1000MBPS koyulmuş? Genişletmek için tıkla... Türk Telekom'da parayı basan alıyor. TurkNet kendi altyapısı ile bu hızları ev kullanıcılarına zaten vermeye başladı. RainbowwOnSky dedi: Nadir bir altyapı mı yoksa her yerde olabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Daireye kadar fiberoptik kablon varsa alırsın.
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.052 Çözümler 51 20 Haziran 2021 #2 Var tabii ki de. Artı 0 Eksi
mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.949 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 20 Haziran 2021 #3 TürkNet altyapısı olan yerlere 1000 MBPS veriyor. Artı 0 Eksi
O Otomaber Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.223 Makaleler 12 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İ5-1240P - RAM: 16 GB - Ekran Kartı: İrıs Xe Graphics - Depolama: 512 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Çalışan 20 Haziran 2021 #4 RainbowwOnSky dedi: Geçen günlerde kampanya görmüştüm. 1000 Mbps alabilen altyapı var mıdır? Yoksa laf olsun diye mi 1000MBPS koyulmuş? Genişletmek için tıkla... Altyapın varsa sorun olmaz. Oturduğun yerde bulunan internet altyapını kontrol et. Artı 0 Eksi
RainbowwOnSky dedi: Geçen günlerde kampanya görmüştüm. 1000 Mbps alabilen altyapı var mıdır? Yoksa laf olsun diye mi 1000MBPS koyulmuş? Genişletmek için tıkla... Altyapın varsa sorun olmaz. Oturduğun yerde bulunan internet altyapını kontrol et.
KS KS RainbowwOnSky Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.061 Makaleler 3 Çözümler 17 20 Haziran 2021 #5 mutsuzfiberdolabı dedi: TürkNet altyapısı olan yerlere 1000 MBPS veriyor. Genişletmek için tıkla... Nadir bir altyapı mı yoksa her yerde olabiliyor mu? Artı 0 Eksi
mutsuzfiberdolabı dedi: TürkNet altyapısı olan yerlere 1000 MBPS veriyor. Genişletmek için tıkla... Nadir bir altyapı mı yoksa her yerde olabiliyor mu?
O Otomaber Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.223 Makaleler 12 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İ5-1240P - RAM: 16 GB - Ekran Kartı: İrıs Xe Graphics - Depolama: 512 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Çalışan 20 Haziran 2021 #6 RainbowwOnSky dedi: Nadir bir altyapı mı yoksa her yerde olabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Altyapını kontrol ettir. Destekliyorsa kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
RainbowwOnSky dedi: Nadir bir altyapı mı yoksa her yerde olabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Altyapını kontrol ettir. Destekliyorsa kullanabilirsin.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.387 Çözümler 70 Yer Istanbul 20 Haziran 2021 #7 RainbowwOnSky dedi: Geçen günlerde kampanya görmüştüm. 1000 Mbps alabilen altyapı var mıdır? Yoksa laf olsun diye mi 1000MBPS koyulmuş? Genişletmek için tıkla... Türk Telekom'da parayı basan alıyor. TurkNet kendi altyapısı ile bu hızları ev kullanıcılarına zaten vermeye başladı. RainbowwOnSky dedi: Nadir bir altyapı mı yoksa her yerde olabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Daireye kadar fiberoptik kablon varsa alırsın. Artı 0 Eksi Çözüm
RainbowwOnSky dedi: Geçen günlerde kampanya görmüştüm. 1000 Mbps alabilen altyapı var mıdır? Yoksa laf olsun diye mi 1000MBPS koyulmuş? Genişletmek için tıkla... Türk Telekom'da parayı basan alıyor. TurkNet kendi altyapısı ile bu hızları ev kullanıcılarına zaten vermeye başladı. RainbowwOnSky dedi: Nadir bir altyapı mı yoksa her yerde olabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Daireye kadar fiberoptik kablon varsa alırsın.
mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.949 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 20 Haziran 2021 #8 RainbowwOnSky dedi: Nadir bir altyapı mı yoksa her yerde olabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Nadir. Ama artık çoğu yere gelmeye başlıyacakmış. Artı 0 Eksi
RainbowwOnSky dedi: Nadir bir altyapı mı yoksa her yerde olabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Nadir. Ama artık çoğu yere gelmeye başlıyacakmış.
O Otomaber Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.223 Makaleler 12 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İ5-1240P - RAM: 16 GB - Ekran Kartı: İrıs Xe Graphics - Depolama: 512 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Çalışan 20 Haziran 2021 #9 Bu siteden altyapını sorgulayabilirsin. İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet Artı 0 Eksi
KS KS RainbowwOnSky Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.061 Makaleler 3 Çözümler 17 20 Haziran 2021 #10 Otomaber dedi: Bu siteden altyapını sorgulayabilirsin. İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet Genişletmek için tıkla... Altyapımın 10Mbps olduğunu biliyorum. Almak için değil, gerçek olup olmadığını anlamak için sordum. mutsuzfiberdolabı dedi: Nadir. Ama artık çoğu yere gelmeye başlıyacakmış. Genişletmek için tıkla... Şuan hangi illerde var haberiniz var mı? Artı 0 Eksi
Otomaber dedi: Bu siteden altyapını sorgulayabilirsin. İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet Genişletmek için tıkla... Altyapımın 10Mbps olduğunu biliyorum. Almak için değil, gerçek olup olmadığını anlamak için sordum. mutsuzfiberdolabı dedi: Nadir. Ama artık çoğu yere gelmeye başlıyacakmış. Genişletmek için tıkla... Şuan hangi illerde var haberiniz var mı?