RainbowwOnSky Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.061 Makaleler 3 Çözümler 17 20 Haziran 2021 #1 Geçen günlerde kampanya görmüştüm. 1000 Mbps alabilen altyapı var mıdır? Yoksa laf olsun diye mi 1000MBPS koyulmuş?
Geçen günlerde kampanya görmüştüm. 1000 Mbps alabilen altyapı var mıdır? Yoksa laf olsun diye mi 1000MBPS koyulmuş?
Çözüm V. Scaletta 20 Haziran 2021 RainbowwOnSky dedi: Geçen günlerde kampanya görmüştüm. 1000 Mbps alabilen altyapı var mıdır? Yoksa laf olsun diye mi 1000MBPS koyulmuş? Genişletmek için tıkla... Türk Telekom'da parayı basan alıyor. TurkNet kendi altyapısı ile bu hızları ev kullanıcılarına zaten vermeye başladı. RainbowwOnSky dedi: Nadir bir altyapı mı yoksa her yerde olabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Daireye kadar fiberoptik kablon varsa alırsın.
RainbowwOnSky dedi: Geçen günlerde kampanya görmüştüm. 1000 Mbps alabilen altyapı var mıdır? Yoksa laf olsun diye mi 1000MBPS koyulmuş? Genişletmek için tıkla... Türk Telekom'da parayı basan alıyor. TurkNet kendi altyapısı ile bu hızları ev kullanıcılarına zaten vermeye başladı. RainbowwOnSky dedi: Nadir bir altyapı mı yoksa her yerde olabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Daireye kadar fiberoptik kablon varsa alırsın.
O Otomaber Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.223 Makaleler 12 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İ5-1240P - RAM: 16 GB - Ekran Kartı: İrıs Xe Graphics - Depolama: 512 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Çalışan 20 Haziran 2021 #11 RainbowwOnSky dedi: Altyapımın 10Mbps olduğunu biliyorum. Almak için değil, gerçek olup olmadığını anlamak için sordum. Altyapımın 10Mbps olduğunu biliyorum. Almak için değil, gerçek olup olmadığını anlamak için sordum Şuan hangi illerde var haberiniz var mı? Genişletmek için tıkla... Gerçek. Altyapısı destekleyen bir kişi kullanabilir. Artı 0 Eksi
RainbowwOnSky dedi: Altyapımın 10Mbps olduğunu biliyorum. Almak için değil, gerçek olup olmadığını anlamak için sordum. Altyapımın 10Mbps olduğunu biliyorum. Almak için değil, gerçek olup olmadığını anlamak için sordum Şuan hangi illerde var haberiniz var mı? Genişletmek için tıkla... Gerçek. Altyapısı destekleyen bir kişi kullanabilir.
mutsuzfiberdolabı Hectopat Katılım 4 Aralık 2020 Mesajlar 2.949 Makaleler 4 Çözümler 17 Yer Florida 20 Haziran 2021 #12 RainbowwOnSky dedi: Altyapımın 10Mbps olduğunu biliyorum. Almak için değil, gerçek olup olmadığını anlamak için sordum. Şuan hangi illerde var haberiniz var mı? Genişletmek için tıkla... İstanbul, Ankara gibi şehirlerde var herhalde. Artı 0 Eksi
RainbowwOnSky dedi: Altyapımın 10Mbps olduğunu biliyorum. Almak için değil, gerçek olup olmadığını anlamak için sordum. Şuan hangi illerde var haberiniz var mı? Genişletmek için tıkla... İstanbul, Ankara gibi şehirlerde var herhalde.
4 444635 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.976 Makaleler 3 Çözümler 14 20 Haziran 2021 #13 İzmir, İstanbul ve Ankara'nın bazı yerleri galiba. İzmir'in ortasında olsak da 16Mbps alabiliyoruz şaka gibi. Artı 0 Eksi
İzmir, İstanbul ve Ankara'nın bazı yerleri galiba. İzmir'in ortasında olsak da 16Mbps alabiliyoruz şaka gibi.
V. Scaletta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 9.388 Çözümler 70 Yer Istanbul 20 Haziran 2021 #14 RainbowwOnSky dedi: Altyapımın 10Mbps olduğunu biliyorum. Almak için değil, gerçek olup olmadığını anlamak için sordum. Şu an hangi illerde var haberiniz var mı? Genişletmek için tıkla... 81 ilin tamamında vardır büyük ihtimal. Fiberoptik erişimi olan her yer Türk Telekom'dan parayı bastırıp satın alabilir ya da TurkNet'in bölgesinde kendi altyapısı ile hizmet vermesini bekleyerek uygun fiyata satın alabilir. Artı 0 Eksi
RainbowwOnSky dedi: Altyapımın 10Mbps olduğunu biliyorum. Almak için değil, gerçek olup olmadığını anlamak için sordum. Şu an hangi illerde var haberiniz var mı? Genişletmek için tıkla... 81 ilin tamamında vardır büyük ihtimal. Fiberoptik erişimi olan her yer Türk Telekom'dan parayı bastırıp satın alabilir ya da TurkNet'in bölgesinde kendi altyapısı ile hizmet vermesini bekleyerek uygun fiyata satın alabilir.
Alper Karaca Kilopat Katılım 29 Haziran 2017 Mesajlar 162 Yer Konohagakure Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Haziran 2021 #15 Superonline'nin 100MBPS paketini kullanıyorum. Binada maksimum 200MBPS olur dediler geçen gün 300-400 MBPS Speedtest ile yakaladım. Kısaca olur hocam. Sonuç Artı 0 Eksi
Superonline'nin 100MBPS paketini kullanıyorum. Binada maksimum 200MBPS olur dediler geçen gün 300-400 MBPS Speedtest ile yakaladım. Kısaca olur hocam. Sonuç
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 20 Haziran 2021 #16 Site yerleşiminde kurulu olan Superonline altyapısı 1000 Mbps destekliyor hocam. Ve yıllardır veriyorlar bu hizmeti. FTTH sistemine sahipsen altyapın destekliyor demektir. Parayı basınca da alırsın. Artı -1 Eksi
Site yerleşiminde kurulu olan Superonline altyapısı 1000 Mbps destekliyor hocam. Ve yıllardır veriyorlar bu hizmeti. FTTH sistemine sahipsen altyapın destekliyor demektir. Parayı basınca da alırsın.