Benim bildiğim yırtılma 75 HZ monitörde oyun 75 FPS'i geçtiğinde oluyor diye biliyorum.Başlıkta da belirttiğim gibi, 1070 Ti ile 2K 75Hz FreeSync monitörde ekran yırtılması olur mu?
Daha test edemedim kasa ve monitör alamadım. Kasa stoklarda yok monitörde kararsızım. Ekran kartının 2k çözünürlükte 75 FPS i geçiyor mu bilmiyorum.75 fps'yi geçersen olur.
AOC Q3279VWF Gaming Monitör - incehesap.com
AOC 2460FQ 24" 1ms 144Hz Full HD DP/HDMI/DVI/Analog WLED Gaming Monitör - incehesap.com
Aklıma takıldı gece gece, FPS oyunları da çok oynuyorum, singleplayer oyunları da çok oynuyorum. Bu iki monitör arasında kaldım.
Daha test edemedim kasa ve monitör alamadım. Kasa stoklarda yok monitörde kararsızım. Ekran kartının 2k çözünürlükte 75 FPS i geçiyor mu bilmiyorum.
BenQ 24" XL2411 ZOWIE 144Hz 1ms Full HD Gaming Led Monitör - Vatan Bilgisayar
Direkt bu monitörü öneririm kardeşim.
AOC Q3279VWF Gaming Monitör - incehesap.com
AOC 2460FQ 24" 1ms 144Hz Full HD DP/HDMI/DVI/Analog WLED Gaming Monitör - incehesap.com
Aklıma takıldı gece gece, FPS oyunları da çok oynuyorum, singleplayer oyunları da çok oynuyorum. Bu iki monitör arasında kaldım.
Daha test edemedim kasa ve monitör alamadım. Kasa stoklarda yok monitörde kararsızım. Ekran kartının 2k çözünürlükte 75 FPS i geçiyor mu bilmiyorum.
Ben AC serisi tutkunuyum hocam, istiyorum ki FPS oyunlarında akıcılığım olsun ama ultra ayarlarda da AC oynayayım.1070ti ile 75fps'yi geçeceğin oyun çok olur, VSYNC'i açarsan 75 fps'de sabit kalır.
Eğer grafiğe önem veriyorsan 2K 75Hz'lik monitörü al ama akıcılık önemliyse CS Go, LOL, DOTA tarzı MOBAA oyunları oynayacaksan yada yarış oyunları o zaman 1080p 144Hz alabilirsin.
Freesync AMD ekran kartlarında çalışır. NVidia kartlar için G-sync gereklidir.Freesync bu yırtılmaları önlemek için var olan bir teknoloji. Freesync destekli monitörde yırtılma yaşayacağını düşünmüyorum. Çünkü ekran kartı ile monitörün bir arada haberleşerek çalışmasını sağlıyor böylece yırtılmaların önüne geçiyor.
FreeSync Nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.