1080 Ti vs 2060 Super

Keşke daha az FPS alsaydım da RTX kullanabilseydim dersin 1080 Ti alırsan. Saf güç olarak 2080 gibi olabilir ama RT çekirdeği olmadığı için ışın izleme açınca 2060 kadar bile gücü kalmıyor. RTX için 20X0 serisi yerine 30X0 serisi tercih edilmeli bana göre. Güç tüketimi ve RTX performansı daha iyi hale gelecektir. 30X0 serisi pahalı çıksa bile 20X0 serisi ucuzlayacağı için her türlü yararına olacaktır.
Hiçbirini almayıp parayı beklet/dolara çevir derim.
İlle de 2060 Super alacaksan Windforce yerine farklı modellere yönel.

herkes enes batur değil
Anlıyorum hocam.
Yalnız diğer forumların aksine Sosyal'de imla kurallarına özen gösteriyoruz. Sizin de aynı hassasiyeti göstermenizi bekliyorum. Dört kelimelik cümlede dört hata. Tebrikler.

Keşke daha az FPS alsaydım da RTX kullanabilseydim dersin 1080 Ti alırsan. Saf güç olarak 2080 gibi olabilir ama RT çekirdeği olmadığı için ışın izleme açınca 2060 kadar bile gücü kalmıyor. RTX için 20x0 serisi yerine 30x0 serisi tercih edilmeli bana göre. Güç tüketimi ve RTX performansı daha iyi hale gelecektir. 30x0 serisi pahalı çıksa bile 20x0 serisi ucuzlayacağı için her türlü yararına olacaktır.
Hiçbirini almayıp parayı beklet/dolara çevir derim.
İlle de 2060 Super alacaksan Windforce yerine farklı modellere yönel.

Bende dolara yatırma taraftarıyım fakat ailem anlamıyor "TL olarak olsa ne olur boş ver uğraşmayalım öyle şeylerle" diyorlar. :) Windforce alma sebebim ucuz olması indirimlerde en ucuza giren ve en kolay giren model.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı