1080 Ti vs 2060 Super

Mevcut T.C. Şartlarında pek sanmıyorum ama, ikinci el piyasasında ki fiyatlar için hala ümidim var.

Daha demin 3500 TL'ye 2. el 2060 Super Windforce buldum piyasada 3400 hatta indirim ile 3100'e düşen kartı düzeltiyorum deyip 3500 3600'e yazdı cidden benim de vardı fakat bu olaydan sonra gram ümidim yok.
Dolar oynak olmasa 3060 i beklerdim sömestr tatiline kadar çıkar herhalde bende o zaman gelen indirimlerle almak isterdim fakat Dolar yüzünden ne olacağı belli değil o zamana 15 bile olur o yüzden 2060 süper veya direkt 2070 süper alıp elimde bekletip yavaş yavaş toplamayı düşünüyorum.

Sanırım o zaman mantıklı olan 2 seçenek var.
1.si dolara yatırmaya ikna etmek bu olmazsa 2. olarak 2060 Super.

Hocam ben de 15-20K arası bir sistem alacağım param cebimde değer kaybetmesin diye altın alacağım siz dolar alabilirsiniz ama dolar ne olur kesin bir şey diyemem ama 3000 serisi alacak olsanız bile 3060 falan çok geç çıkacak o yüzden 2060S veya 1080 Ti alabilirsiniz 1 yıl sonra alacak değilseniz.

Hocam ben de 15-20K arası bir sistem alacağım param cebimde değer kaybetmesin diye altın alacağım siz dolar alabilirsiniz ama dolar ne olur kesin bir şey diyemem ama 3000 serisi alacak olsanız bile 3060 falan çok geç çıkacak o yüzden 2060S veya 1080 Ti alabilirsiniz 1 yıl sonra alacak değilseniz.

Maksimum sömestr tatiline kadar bekleyebilirim yani ocak-maksimum şubatı geçmez ve sanırım 3060 ilk çeyrekde çıkacaktı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı