burakguldal
Megapat
Arkadaşlar RX 580 ile yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum. İşlemci ve anakartı gelecekte sadece ekran kartı değiştirilip yola devam edilebilmesi için yüksek tutacağım. Monitörü 1080P alıp oyunları maksimum ayarlarda oynayabilirim fakat ileride ekran kartını değiştirip üst modellerden birini alacağım için monitörü de değiştirmem gerecek. Fakat 1440P bir monitör alıp ayarları düşürüp bir, iki sene bu şekilde oynayıp ileride sadece ekran kartı alarak yola devam edebilirim.
RX 580 1440P çözünürlükte bazı AAA oyunları akıcı bir şekilde oynatmayacağı için 1440P monitörde bahsettiğim AAA oyunları akıcı oynayabilmek için 1080P çözünürlüğe düşürmem gerekebilir.
Sorularıma gelirsek 1440P de orta-düşük ayarlarda alınan görüntü mü daha iyidir yoksa 1080P de maksimum ayarlarda alınan görüntü mü ?
1440P monitörden 1080P görüntü almak görüntüde bulanıklaşma gibi sorunlara yol açıyormuş diye okudum. Çok hissedilir mi yoksa oyun zevkini bozmayacak düzeyde mi ?
RX 580 1440P de çok sırıtır mı ?
Açıkçası benim gönlüm 1440P bir monitör alıp ileride ekran kartı almaktan yana. Yorumlarınızı bekliyorum.
RX 580 1440P çözünürlükte bazı AAA oyunları akıcı bir şekilde oynatmayacağı için 1440P monitörde bahsettiğim AAA oyunları akıcı oynayabilmek için 1080P çözünürlüğe düşürmem gerekebilir.
Sorularıma gelirsek 1440P de orta-düşük ayarlarda alınan görüntü mü daha iyidir yoksa 1080P de maksimum ayarlarda alınan görüntü mü ?
1440P monitörden 1080P görüntü almak görüntüde bulanıklaşma gibi sorunlara yol açıyormuş diye okudum. Çok hissedilir mi yoksa oyun zevkini bozmayacak düzeyde mi ?
RX 580 1440P de çok sırıtır mı ?
Açıkçası benim gönlüm 1440P bir monitör alıp ileride ekran kartı almaktan yana. Yorumlarınızı bekliyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: