11. sınıf olarak TYT'ye nasıl çalışılmalı?

ZarganaJojuk

Centipat
Daha fazla  
Bu yaz hiç kitap açmadım. 9. sınıf ve 10. sınıftan konu eksikliklerim olduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda karekök, bazı kesirli sorularda takılıyorum. Yani biraz temelin eksik. Eşitsizliklerde takılıyorum. TYT'ye çalışmaya nasıl başlamalıyım? Soru çözümü izleye izleye acaba kapanır mı bu eksiklikler? Yoksa 0'dan matematige mi başlayayım? Ve geç kaldım mı çalışmak için?

Bugün tavsiye alıp Allah'ın izniyle yarın başlayacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yaz hiç kitap açmadım. 9. sınıf ve 10. sınıftan konu eksikliklerim olduğunu düşünüyorum. Aynı zamanda karekök, bazı kesirli sorularda takılıyorum. Yani biraz temelin eksik. Eşitsizliklerde takılıyorum. TYT'ye çalışmaya nasıl başlamalıyım? Soru çözümü izleye izleye acaba kapanır mı bu eksiklikler? Yoksa 0'dan matematige mi başlayayım? Ve geç kaldım mı çalışmak için?

Bugün tavsiye alıp Allah'ın izniyle yarın başlayacağım.
Hedefin nedir?

Temeli varsa niye zor olsun size nasıl anlatıyorlar bilmiyorum ama TYT o kadar büyütülecek bir şey değil AYT'nin önemini herkes tecrübe etti diye düşünüyorum.
Öyle öğretildi valla hocam 10. Sınıftan yavaş yavaş başlayın dediler bize ama ben dinlemedim. Çok ta geç değilmiş o zaman hatta tam zamanı. Hocam sorularımı cevaplarsanız sevinirim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı