Baki akdemir
Kilopat
Öncelik ile herkese iyi günler arkadaşlar. Adım Yiğit. 12. sınıf sayısal öğrencisiyim. Bu sene benim ilk sınav senemdi ama bu süreç benim için pek verimli geçemedi. Bunda pek çok neden vardı. Hava harp okulunu kazanmak istiyorum. Bu bir hedeften daha çok benim hayalim diyebilirim. Sayısal olarak yapmak istediğim sıralama ise 100K ve altında. Ancak geldiğim şu noktada hayalim için bir sene mezuna kalmayı düşünüyorum.
TYT'de ortalama olarak 40 net yapıyorum. AYT'in ise daha hiç yüzünü açamadım. Konuların en başındayım. MSÜ'ye 49 gün gibi bir süre. YKS'ye ise 132 gün gibi bir süre kaldı. Bu kısa süre içerisinde istediklerimi yapabilmem pek mümkün gibi durmuyor. Bu konuda sizlerden yardım almak istiyorum. Sizce şu an da mezuna kalma kararını vermem benim için doğru bir karar olur mu? Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
TYT'de ortalama olarak 40 net yapıyorum. AYT'in ise daha hiç yüzünü açamadım. Konuların en başındayım. MSÜ'ye 49 gün gibi bir süre. YKS'ye ise 132 gün gibi bir süre kaldı. Bu kısa süre içerisinde istediklerimi yapabilmem pek mümkün gibi durmuyor. Bu konuda sizlerden yardım almak istiyorum. Sizce şu an da mezuna kalma kararını vermem benim için doğru bir karar olur mu? Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: