120 GB SSD Tavsiyesi

Sadece birini kurabilirsin. Benim SSD de sadece Windows 10 ve Fortnite kurulu 20 GB kadar boş yer var şuan.
Bence alır. Windows 10'a 30 GB desek Fortnite'a da 30 GB desek 60 GB yapar. Geriye bir 50 GB kalması lazım. Bence sizin SSD'niz de başka programlar da kurulu.
Bütçeni 50 TL'cik kadar arttırır isen bundan alabilirsin:
Ama yok zorlayamam dersen 120 GB Adata SU650 üzmez, ama 240 GB SSD alırsan kafan rahat olurdu bence :)
Hocam alırım almasına da 240 GB gereksiz olur gibi de geliyor. Sonuçta 1 TB HDD' de var. Bilmiyorum aslında bir yandan mantıklı da geliyor 50 TL karşılığında 2 katı depolama alanı ama kararsızım.:kararsız:

Hi-Level kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bütçenizi biraz daha artırıp indirimden 250 GB 860 EVO alabilirsiniz:

Pro sürümünün dayanıklılığı burada:

366438

Hi-Level kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bütçenizi biraz daha artırıp indirimden 250 GB 860 EVO alabilirsiniz:

Pro sürümünün dayanıklılığı burada:

Eki Görüntüle 366438
Eğer indirim alacağım günde devam ederse bütçeyi biraz zorlayarak alabilirim aslında. Keşke 120 GB modellerini de üretse şu Samsung. Tadından yenmezdi.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı