Aslında 13 de gerçek yaşım değil. Yakın bir yaşım. Hiç bir yere gerçek ismimi ve yaşımı vermem.Hocam yazilima onem verdiginiz gibi siberede onem verdiginiz belli.
Yasınizi 24 yazmissiniz![]()
Aslında 13 de gerçek yaşım değil. Yakın bir yaşım. Hiç bir yere gerçek ismimi ve yaşımı vermem.Hocam yazilima onem verdiginiz gibi siberede onem verdiginiz belli.
Yasınizi 24 yazmissiniz![]()
Bende 18 olmama rağmen yanlış girip 30larda bir şey girmiştim.Hocam yazilima onem verdiginiz gibi siberede onem verdiginiz belli.
Yasınizi 24 yazmissiniz![]()
En sağlıklısı.Aslında 13 de gerçek yaşım değil. Yakın bir yaşım. Hiç bir yere gerçek ismimi ve yaşımı vermem.
Bunu bir günde 400 matematik sorusu çözdüğüm gün anlamıştım. Çok meraklı olunca çok sıkılıyor insan. Bunun için 2 günde bir web geliştirme dersi dinliyorum her gün ağır ağır öğreniyorum. Haklısınız fakat asla dönmem benim amacım üniversiteye kadar 5-6 dil öğrenmek.Yol yakınken bence dönün. Eğer program geliştirmeye meraklıysanız çok sıkılırsınız bir süre sonra.
Ben bir ara yaşımı hep 900 lerde şeyler giriyordum. QWEOQWLKEWQBende 18 olmama rağmen yanlış girip 30larda bir şey girmiştim.
En sağlıklısı.
Siteyi ben yapmadım hocam. Sadece özelleştirmeden yararlanarak yaptım hiç bir yazılım bilgisi girmeden. Yol için teşekkürler.Tam gerektiği yaşta başlamışsın ancak fazla hayalperest davranmamanı öneririm, ancak şevkin asla kırılmasın, yaşın için ortalama bir site tasarımı olmuş ancak gittikçe gelişeceğin belli, phython dili düşündüğünden de kapsamlı olduğu için 10 ay kadar kısa bir sürede o kadar öğrenmen bir tık zor ancak istikrarlı bir çalışmayla istediğin her şeyi başarabileceğini düşünüyorum. Yolun açık olsun
Eki Görüntüle 2013518
Belki yardımcı olur diye şunu da bırakayım.
Bundan sonra kendinize bu soruyu sorun; "Bu nedir la bu yaş kodunu hangi salak yazdı?"Bunu bir günde 400 matematik sorusu çözdüğüm gün anlamıştım. Çok meraklı olunca çok sıkılıyor insan. Bunun için 2 günde bir web geliştirme dersi dinliyorum her gün ağır ağır öğreniyorum. Haklısınız fakat asla dönmem benim amacım üniversiteye kadar 5-6 dil öğrenmek.
Ben bir ara yaşımı hep 900 lerde şeyler giriyordum. QWEOQWLKEWQ
Bende 18 olmama rağmen yanlış girip 30'larda bir şey girmiştim.
En sağlıklısı.
Tamam o zaman şöyle basit bir arayüze sahip atayım hemen. Konsol tabanlı yapmak içime oturmadı maksimum 30 dakika içinde buraya veya olmazsa mediafirea yükleyip atarım.
Pytube kütüphanesi ile.MP3 ve MP4 indirme işlemini tam olarak nasıl yapıyorsun?
Şimdi şöyle. Sosyalde Youtube Video İndirici paylaşmak yasak. Discord verirseniz oradan atabilirim. Kural 38. diydi heralde. Bu arada iznini almış olmadığınız videoları indirmek bir suç sayılabilir. Bu sizin sorumluluğunuz da( Tabi fark edilirse .d ) . Onun için programa uyarı koymak zorunda kaldım. Program hazır isterseniz atabilirim tabi ki.Bende her yerde 14 derim.
Her zaman kendini küçük göstermek daha iyidir.
Hatta sosyale 2000'li yazmıştım.
Tamamdır beklerim.
Bu şekilde öğrenmekten bahsettiğin müddetçe gelişimin çok yavaş olacak.Bu süreç boyunca Python dilini 10/7.5 kadar öğrendim diyebilirim
Yorumun için teşekkür ederim. Artık sonunu düşünmeden öğrenileceğim kadar öğrenebilirim fakat ben böyle bir şekilde puanlayınca daha iyi motive olup daha iyi çalışıyorum. Her insanın farklı çalışma stili var değil mi?Bu şekilde öğrenmekten bahsettiğin müddetçe gelişimin çok yavaş olacak.
Normalde evet, bunun için hayır.Yorumun için teşekkür ederim. Artık sonunu düşünmeden öğrenileceğim kadar öğrenebilirim fakat ben böyle bir şekilde puanlayınca daha iyi motive olup daha iyi çalışıyorum. Her insanın farklı çalışma stili var değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.