1300 TL'ye Akıllı Telefon Tavsiyesi

rayandu06

Hectopat
Katılım
6 Eylül 2014
Mesajlar
25
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sizce LG G2 hala alınabilir durumda mı? Bu telefon eskidi onun yerine başka bir telefon almalısın diyorsanız bana önerebilir misiniz? Ayrıca telefonu okullar kapanınca almayı düşünüyorum ve bütçem 1300 TL.
 
Daha bir ay gibi bir süre var Ces2015' de yeni cihazlar geliyor özellikleri ve fiyatı belli değil ama yeni Zenfone' de neyin ne olduğu anlaşılınca tercih sepetine konulabilir bence kesin karar vermeden önce beklemelisin biraz daha diye düşünüyorum.
 
LG G2 iyi bir seçim olabilir ama ortada Nexus 5 gerçeği var. Her şeyleri aşağı yukarı aynı fakat güncelleme uzmanı Nexus 5 var. Batarya önemli dersen LG G2 güncelleme dersen Nexus 5 derim.
 
Hocam geçen Turkcellde gördüm Htc'nin desire 820'ü 64 bit işlemcisi varmış telefonda Snapdragon 615 ve güncel bir cihaz bi incele istersen. 64 bit işlemci olması gelecek teknolojiler için daha avantajlıdır diye düşünüyorum.
 
Şu anda 1.300 Tl'ye kadar alınabilecek en iyi telefon G2 gözüküyor ancak okullar kapanınca alıcam demişsin. O zamana kadar G2'nin üstüne daha donanımlı bir cihaz çıkabilir.
 
Tabikide daha güçlü değil ama daha güncel bir cihaz ve android L ile 64 bit işletim sistemine geçileceği için daha avantajlı olacağını düşünüyorum.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı