14 saatlik yolculuk

Yanlış göstermekte o zaman. Şuan Technopat resmi uygulamasını kullanıyorum. Reklam gibi oldu. :)

Hangi ülkeyi daha çok seviyorsunuz, bizim ülkemiz dışında?

Hangi ülkeye taşınmak isterdiniz?

Ülke sınırlarımız içerisinde gitmek istediğiniz ama gidemediğiniz ve beğendiniz şehir nedir?

Hangi rengi seversiniz?
Ee siz ne yapıyorsunuz? Okulunuz nedir? Kısacası sizi de tanıyabilir miyim?

Ankara/ Yenimahalle. Mimar Sinan Meslek ve Teknik Anadolu Lises'si 2.Sınıf, Harita Tapu kadastro
mühendisliği bölümü.

Lacivert ve siyah rengini severim.

02.04.2003 [2 Nisan, 2003] Doğumluyum.

Geçmişim derindir, girmeye çalıştığınızda boğulursunuz..

Hangi ülkeyi daha çok seviyorsunuz, bizim ülkemiz dışında?

Hangi ülkeye taşınmak isterdiniz?

Ülke sınırlarımız içerisinde gitmek istediğiniz ama gidemediğiniz ve beğendiniz şehir nedir?

Hangi rengi seversiniz?
Almanya Türkiye dışında en sevdiğim ülke ve oraya taşınmak isterdin cidden. Adamlarda her sektör gelişmiş. Türkiye'de İzmir'e daha gitmedim ben. İnşallah bir gün nasip olur oraya gitmek. Renklerde tartışılmaz 2 renk severim. Siyah ve Beyaz. Hiçbir zaman değişmedi ve değişmeyecekte. [emoji826] [emoji827]

Geçmişine girmek istiyorum... :D

Şimdi az önce ki @Creat0r adlı arkadaş ne dedi? 2 Tane renk severim siyah ve beyaz.

Siyah yokluğu, beyaz ise varlığı temsil eder.

Benim hayatımda aynen böyle. Zaman zaman varlığı'da yokluğu'da bir oldu.

Şimdi az önce ki @Creat0r adlı arkadaş ne dedi? 2 Tane renk severim siyah ve beyaz.

Siyah yokluğu, beyaz ise varlığı temsil eder.

Benim hayatımda aynen böyle. Zaman zaman varlığı'da yokluğu'da bir oldu.

Anlıyorum. Benim hayatım da pek farklı sayılmaz aslında...
Yaptığım hataları düşünmekten, neden yaptığımı sorgulamaktan sıkıldım.

Bu arada bu aralar forumda, ha bire Taylor Swift fotoğrafları felan... Yeni yeni sevilmeye başladı her halde.
@Creat0r Bilgisayarın var mı?

Ne tür oyunlar oynuyorsun?
O da bozuldu, aldık başımıza derdi. Yeni bir bilgisayar alacağım ama şu 1 hafta içinde. Oyunlarsa Rainbow, Battlefield 3, Watch Dogs, birde arada sıkışırsam CSGO. Artık heyecanı kalmadı onunda.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı