14 yaşında 2-3 ayda kol ve karın kası belirgenleştirmek için program önerisi

fatigghh

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar üsste göründüğü gibi ama evde çalışacağım bir dambıll seti almayı planlıyorum 38 kg Z ve normal demir var.
Boyum 1.73 kilom 52.
Ve bir programım yok o yüzden program önerirseniz mutlu olurum

He bu arada bu kiloyla bu boyla ya da 14 yaşında ben önermiyorum demeyin kendi fikrim :)

Arkadaşlar üsste göründüğü gibi ama evde çalışacağım bir dambıll seti almayı planlıyorum 38 kg Z ve normal demir var.
Boyum 1.73 kilom 52.
Ve bir programım yok o yüzden program önerirseniz mutlu olurum

He bu arada bu kiloyla bu boyla ya da 14 yaşında ben önermiyorum demeyin kendi fikrim :)

Bayağı kilo alman lazım 1
2-3 ayda olacak bir şey değil 2

Peki mesela kaç ayda olur ben sorduğumda 2 3 aya belirginlesir demişlerdi.
Ne kadar düzgün beslendiğine, antrenmanı ne kadar verimli yaptığına, uykuna ne kadar önem verdiğine ve genetiğine göre değişir.

Daha yaşın 14 bu kadar detaylı düşünmene gerek yok fakat kilo alabileceğin şekilde beslenmeni öneririm. Boyuna göre 52 kilo çok az, o kiloda sabit kalarak kas yapamazsın.

Ne kadar düzgün beslendiğine, antrenmanı ne kadar verimli yaptığına, uykuna ne kadar önem verdiğine ve genetiğine göre değişir.

Daha yaşın 14 bu kadar detaylı düşünmene gerek yok fakat kilo alabileceğin şekilde beslenmeni öneririm. Boyuna göre 52 kilo çok az, o kiloda sabit kalarak kas yapamazsın.

Zaten kendi beslenmemi bir düzene soktum artık kilo alabilecek şekilde beslenmeye çalışıyorum.

6 7 aya güzel bir vücudun olur ama bunu. İsteyerek ve düzenli yaparsan.

Düzenli derken mesela haftada kaç gün yapmalıyım.

Zaten kendi beslenmemi bir düzene soktum artık kilo alabilecek şekilde beslenmeye çalışıyorum.

Düzenli derken mesela haftada kaç gün yapmalıyım.

Haftada 4 ile başla pazartesi salı perşembe cuma bol bol pilav tavuk protein karbonhidrat tüket bol bol su iç 2. aydan sonra belki creatine alırsın daha da gelişirsin fit güzel bir vücudun olur anlarsın ya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı