14 yaşında asosyalim

14 yaşında bir zarganayım (170cm 55kg)
Hiç zorbalık veya arkadaşlarımla ciddi sorunlar yaşamadım. Sürekli kız peşinde koşan egolu sülüğün teki değilim. 2-3 yakın arkadaşım vardı onlarla da artık konuşmuyoruz. Hiç arkadaşım kalmadı, bu sene yeni bir okula gideceğim. Normalde böyle değildim yaklaşık 1,5 senedir asosyalim. Annem babam çiftçi, 5. sınıftan beri genel olarak hep yalnız evde kalıyordum. Bu da beni sürekli internete ve oyunlara sürükledi. Yani ailevi problemler falan yaşamadım sadece küçüklükten beri evde olduğum için dışarı çıkmak bana zor geliyor, yeni insanlarla tanışmak konuşmak aşırı zor geliyor. Nasıl küçük de olsa bir çevre edineceğim, yeni arkadaşlar edineceğim bilmiyorum. Yüzmeye baskete falan git derseniz artık okullar açılıyor. Evden dışarı adım atmak istiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
hocam lise 1 misiniz yoksa bu sene mi geçeceksiniz? yeni okul yeni başlangıç gibidir orda yeni arkadaşlıklar kurarsınız sadece insanlarla iletişim kurun. etrafa bön bön bakmayın.
 
Okullar açıldıgı vakit, elinden geldiğince insanlarla tanışmaya bak. Lise'de ister istemez bir ortamın oluyor zaten. Senin asıl sorunun öz güven. Spor her derdin ilacıdır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı