14 yaşında çalışmak yasal mı?

Bu işler böyle hocam yapacak bir şey yok. O riski göze alıp giriyorsun.
Ben 15 yaşımdan beri her yaz çalıştım 2 sene sigortasız çalıştım yapacak bir şey yoktu dediğim gibi. Bir şey kazanırken vir şey kaybediyorsun.
Kazandığın şey; erkenden iş tecrübesi kazanmak hayatı öğrenmek, meslek öğrenmek ve para. Kaybettiğin ise bahsettiğiniz gibi durumlar.

Odur muhtemelen ama o okuldan yapılıyor. Yani Anadolu lisesi veya düz ortaokulda falansanız o iş olmaz.

Bana göre bir yakınının işi değilse o riske girip, sigortasız hiçbir işte çalışılmaz hocam. Para bir şekilde bulunur ama sakatlıktır odur budur geri gelecek alınabilecek riskler değil. Tabii işin durumuna da bağlı abartmış gibi olmayayım da.

Bana göre bir yakınının işi değilse o riske girip, sigortasız hiçbir işte çalışılmaz hocam. Para bir şekilde bulunur ama sakatlıktır odur budur geri gelecek alınabilecek riskler değil. Tabii işin durumuna da bağlı abartmış gibi olmayayım da.
Yakının varsa tabi daha mantıklı da ben akrabayla iş yapılmaz kafasında olduğum için hep uzağım o konuda 😂

Yakının varsa tabii daha mantıklı da ben akrabayla iş yapılmaz kafasında olduğum için hep uzağım o konuda 😂

Babanızın ya da aile işi gibi işlerde sorun olmaz hocam akrabayı bende tavsiye etmem. 😀

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı