14 yaşında nasıl internetten para kazanabilirim?

Nasıl bir yol izlediniz?
Babam bana yeni Pc aldı ve bir kaç oyun yükledim Pc ye o oyunları çekerek video çekerek ilerledim ama ailemde bana çok yardımcı oldu yani eğer kanal açmayı düşünüyorsan ailenden yardım almalısın yani tanıdığın her insanı kendine abone yapmalısın ve sakın abone kasma sitelerine bulaşma onlar kanalını batırır kendi halinde pes etmeyerek ilerle ben böyle yaptım ve uğraşarak 640 abone oldum 3 ayda.
 
Babam bana yeni PC aldı ve birkaç oyun yükledim PC'ye o oyunları çekerek video çekerek ilerledim ama ailemde bana çok yardımcı oldu yani eğer kanal açmayı düşünüyorsan ailenden yardım almalısın yani tanıdığın her insanı kendine abone yapmalısın ve sakın abone kasma sitelerine bulaşma onlar kanalını batırır kendi halinde pes etmeyerek ilerle ben böyle yaptım ve uğraşarak 640 abone oldum 3 ayda.

Kanalının adı nedir?
 
İllaki her şeyin sonuna (!) koymamız mı gerekiyor diyen sen değil miydin? 🤣

Yok yani şimdi sizle tanışınca 14 yaşında birinin benim teşvikimle bilişim suçu işliyceğini düşünüp ciddiye alan birini görünce artık içimde bir şüphe var. Biliyor musun geçen gün 13 yaşında birisini hacker yaptım banka hackledi parasını gönderdi bana. Onu hacker olmakta tek destekleyen kişi benmişim diye. Haklısınız sanırım sizdne çok özür diliyorum cümlenizin ne kadar doğru olduğunu gördüm.
 

Geri
Yukarı