14 yaşında supplement kullanılır mı?

Merhaba. 14 yaşındayım uzun zamandır spor yapıyorum. Yeteri kadar protein alamıyorum. Proteinocean'dan kreatin, BCAA ve whey protein almayı düşünüyorum. Herhangi bir zararı olur mu?
Çok büyük bir zararı olacağını düşünmesem de doğal yollar ile karşılaşamaya çalışın. Tavuk yiyin et yiyin ne bileyim probis yiyin...

Merhaba. 14 yaşındayım uzun zamandır spor yapıyorum. Yeteri kadar protein alamıyorum. Proteinocean'dan kreatin, BCAA ve whey protein almayı düşünüyorum. Herhangi bir zararı olur mu?
Kardeşim git etini ye tavuğunu ye sebzeni meyveni ye ara ara çikolatanı ye ne yapacaksın supplementi zararıda olur ayrıca daha yeni yeni ergenlik çağındasın hormonel değişiklik yaşanacak vücudunda enzim artacak güzel güzel yemeklerini ye sporunu yap

Komik olduğunu mu düşünüyorsun? 13 yaşında başlamış ve bir yıldır yapıyor olabilir. Bu ona göre gayet uzun bir süredir. Daha sonra kreatin vs almayı düşünmüş abilerine sormak için gelmiş burada konu açmış. Burada aldığı tepkilere bak gerçekten garip insanlarsınız yardımcı olmak değilse amacınız sosyali kirletmeyin lütfen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı