14 yaşında ve uzun zamandır spor yapıyormuş...Daha ergenlige girmemissin protein alimindan bahsediyorsun. Senin vucudunun ne kadar protein istiyor da yeteri kadar protein alamiyorumdan bahsediyorsun?
Çok büyük bir zararı olacağını düşünmesem de doğal yollar ile karşılaşamaya çalışın. Tavuk yiyin et yiyin ne bileyim probis yiyin...Merhaba. 14 yaşındayım uzun zamandır spor yapıyorum. Yeteri kadar protein alamıyorum. Proteinocean'dan kreatin, BCAA ve whey protein almayı düşünüyorum. Herhangi bir zararı olur mu?
Kardeşim git etini ye tavuğunu ye sebzeni meyveni ye ara ara çikolatanı ye ne yapacaksın supplementi zararıda olur ayrıca daha yeni yeni ergenlik çağındasın hormonel değişiklik yaşanacak vücudunda enzim artacak güzel güzel yemeklerini ye sporunu yapMerhaba. 14 yaşındayım uzun zamandır spor yapıyorum. Yeteri kadar protein alamıyorum. Proteinocean'dan kreatin, BCAA ve whey protein almayı düşünüyorum. Herhangi bir zararı olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.