Hocam arkadaşlar haklı. Sevgili bana akıcı oyun deneyimi sunabilir mi? HayırKonuyu incelerseniz bazıları sevgili yerine ekran kartı tercih ediyor.
Hocam arkadaşlar haklı. Sevgili bana akıcı oyun deneyimi sunabilir mi? HayırKonuyu incelerseniz bazıları sevgili yerine ekran kartı tercih ediyor.
Tabi öyle, 5 senelik ekran kartım hala GTA 5'i 85 FPS oynatıyor, beni hiç yarı yolda bırakmadı, hatta Metro 2033 Redux bile oynadım 60 FPS, hatta Witcher 3 45-50 FPS'de oynadım.Ekran kartı daha önemli![]()
Hocam arkadaşlar haklı. Sevgili bana akıcı oyun deneyimi sunabilir mi? Hayır.
Ben de imam hatip mezunuyum kendi isteğimle de gitmedim diğer derslerim iyiydi ingilizcem falan olsun hocalar darlamadı rahat bir şekilde mezun olduk corona falan da oldu uğraşmana gerek kalmadı artık lise yolcususun. .DÇoookk teşekkür ederim ben istemedim imam hatip gitmem zorlandı saten okuldan ayrılmak için her şeyi yapıyorum başka okula yolladılar başkalarını miss gibi beni hep afgediyorlar öğretmenin göz önünde kavga ettim gine bir şey denediler başka okul istiyorum olmuyor öffff neyse teşekkür ederim☺
Tabi öyle, 5 senelik ekran kartım hala GTA 5'i 85 FPS oynatıyor, beni hiç yarı yolda bırakmadı, hatta metro 2033 Redux bile oynadım 60 FPS, hatta Witcher 3 45-50 FPS'de oynadım.
AMD F/P ürünler üreten firma, baban zenginse GTX 1660S-TI falan alabilirsinBişey diyeceğim de ban yerim neyse ahhahaha sence AMD mi NVIDIA mi ben tertemiz oyun deneyimi istiyorum.![]()
AMD tabi ki de, şuan tüm hataları temizlediler, tertemiz GPU ve sizi "Yarı yolda bırakmaz." " Aldatmaz."Bişey diyeceğim de ban yerim neyse ahhahaha sence AMD mi NVIDIA mi ben tertemiz oyun deneyimi istiyorum.![]()
Bu konuda hem haksız:Hocam arkadaşlar haklı. Sevgili bana akıcı oyun deneyimi sunabilir mi? Hayır.
He konuyla ilgili bende şöyle bir şey paylaşayım.
Benim 19 yaşımda oldu. Ama Facebook'tan. Şu an da halen çıkıyoruz ve her buluştuğumuz günü not alıyoruz.30 buluşmayı aştı. 5. senemizi kutlayacağız
H <3 P
Hocam ben o mevzularda usta değilim. Onu @Hail Fellow Well Met bu arkadaşa soracaksın.Bişey diyeceğim de ban yerim neyse ahhahaha sence AMD mi NVIDIA mi ben tertemiz oyun deneyimi istiyorum.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.