14 yaşındayım ve sevgilim olmadı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Genç arkadaşlara tavsiyem sevgili edinmeye değil güzel dostluk, arkadaşlıklar edinmeye çalışın. İlk önce sevgi, sonra aşk arkadaşlar :)

Çok resmi konuştunuz beyefendi bunları göz önünde bulundurarak rüyayı gören kişinin daha fazla verip sırf bu yüzden sizin dediğinizi yapacağım 😊
AMD son sürücü güncellemesi ile RX 5000 serisi kartlarda temizledi bu hatayı, korkmanıza gerek yok.

Ohh o zaman RX 570 veya o seriden alacağım çoookk thenk youuu😝😝♥♥

AMD kart alınır mı RX570 istiyorum ama WattMan olayı sarmış ortayı sence alınır mı AMD sürücü düzeldi mi lütfen cevapla hayat memati meselesi.
Memati meselesiyle söyleyeyim RX580 kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım konuya gelecek olursak da boş ver kız arkadaş işini sistem topla ben kendi sistemimle aşk yaşıyorum. İmam hatibe gidiyorsun sanırım sınava çalış güzel bir liseye git inek kızlar olur ama zeki ve güzel kızlar da olur kendim tecrübe ettim söylemesi benden. :D

Memati meselesiyle söyleyeyim RX580 kullanıyorum. Hiç sorun yaşamadım konuya gelecek olursak da boş ver kız arkadaş işini sistem topla ben kendi sistemimle aşk yaşıyorum. İmam hatibe gidiyorsun sanırım sınava çalış güzel bir liseye git inek kızlar olur ama zeki ve güzel kızlar da olur kendim tecrübe ettim söylemesi benden. :D.

Çoookk teşekkür ederim ben istemedim. İmam hatip gitmem zorlandı. Zaten okuldan ayrılmak için her şeyi yapıyorum başka okula yolladılar. Başkalarını miss gibi beni hep afgediyorlar öğretmenin göz önünde kavga ettim gine bir şey denediler başka okul istiyorum olmuyor. Öffff neyse teşekkür ederim 😊

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı