1400 TL'lik PC mi, PS4 mü?

Tabi yinede biz egemene yardımcı olalım buradan sende değerlendir hem. Egemen monitör hdd dahil mi 2000 tl ye?

@hkncvs selam dostum, ben yaklaşık 2 saat evvel konu açtımda denetime takıldı sanırım.Ortalama 1900-2000TL'ye arkadaşa önerebileceğiniz bir sistem varsa bende yararlanmak isterim tabii arkadaş üstüne biraz daha koyup PC almaya karar verirse.

Bu senin tercihin. Oyun koluyla oyun oynayabiliyorsan, oyunlara verecek paran varsa, ve en önemlisi ihtiyacın sadece oyunsa PS4 tabiki de. Ama video izlerim internette gezinirim arada biraz oynarım diyorsan PC.

Dostum aslında belirttiğim gibi pc m var 2gb ramli yani oyun dışında şeyleri onda yapabilirim ondada online oyunlar oynarım örn csgo gibi ben en son çıkacak oyunları oynamak istiyorum ayrıca 1700tl lik pc en son çıkan oyunlari hangi ayarda oynatacak

Evet monitör ve hdd dahil olsa çok güzel olur, haziran ayındaki giriş seviyesi tavsiyeye ve şu h81m'li ucuza oyun bilgisayarı toplama rehberlerine baktım ikisi arasında seçim yapamadım. Onların dışında sizlerin tavsiyelerine açığım, laptoptan geçiş yapıyorum pek bir bilgim yok @hkncvs

Dostum aslında belirttiğim gibi PC m var 2GB ramli yani oyun dışında şeyleri onda yapabilirim ondada online oyunlar oynarım örn csgo gibi ben en son çıkacak oyunları oynamak istiyorum ayrıca 1700tl lik PC en son çıkan oyunlari hangi ayarda oynatacak
PS4 ten daha iyi grafiklerde oynacağını söylüyoruz bence yeterli bu. Ayrıca bize soracağına gtx 750 ti videoları milyonlarca var. Aratıp izlersen fikir sahibi olursun.

Haklısın, ilerde yükseltme yapman gerekecek. Ama oyunlara sürekli verecek 150-200TL bütçen var mı?

PS4 ten daha iyi grafiklerde oynacağını söylüyoruz bence yeterli bu. Ayrıca bize soracağına GTX 750 ti videoları milyonlarca var. Aratıp izlersen fikir sahibi olursun.
Her şey grafik demek değil, Bende bir bilgisayarcı olarak sürekli yükseltme yapmaktan bıktım. 2500-3000TL'ye bir sistem almalısın ki 2-3 sene kafan rahat etsin.

Haklısın, ilerde yükseltme yapman gerekecek. Ama oyunlara sürekli verecek 150-200TL bütçen var mı?

Her şey grafik demek değil, Bende bir bilgisayarcı olarak sürekli yükseltme yapmaktan bıktım. 2500-3000TL'ye bir sistem almalısın ki 2-3 sene kafan rahat etsin.

Ben bu sene liseye geçtim yani eskisi gibi -yaz hariç :D- o kadar fazla oyun oynayacagımı düşünmüyorum ama örn oyun eylül de cikarsa ben kasım da alırım parayı biriktirip yani oyun almada sıkıntı yok sanırım ilk basta gta 5 ve fifa 15 alacagım birkaç ay götürür eminim zaten pc alsam da korsan oynamayı düşünmüyorum yani oyunda sıkıntı yok :D

Adsız.png
Eki Görüntüle 77068
Evet monitör ve HDD dahil olsa çok güzel olur, haziran ayındaki giriş seviyesi tavsiyeye ve şu h81m'li ucuza oyun bilgisayarı toplama rehberlerine baktım ikisi arasında seçim yapamadım. Onların dışında sizlerin tavsiyelerine açığım, laptoptan geçiş yapıyorum pek bir bilgim yok @hkncvs

Böyle bir sistem düşündüm. Ekran 21.5 '' istersen 18.5'' falan yapıp 2000 e tam getirebilirsin. Sana kalmış ama 100 lira için de değer diye düşünüyorum. R9 270 in videolarını incelemeni öneririm. 750 ti dan daha performanslı ve aralarında 100 lira oynadığı için önerdim. İşlemcinde g3258 seçenekler içinde olsa da benim önerim yine de en azından i3 4170 olmalı. Kasayı bizzat elime alıp inceleme fırsatım oldu öyle arkadan kabloları geçireyim falan imkanın yok ama soğutma açısından yeterli olacağı kanaatindeyim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı