1400 TL'lik PC mi, PS4 mü?

1-2 yıl sonra yükseltme isteyecektir.
1 yıl imkansız. Giriş seviyesi pc topladığımız için 2 yıla 2000 TL normal bunu talep eden arkadaşta eminim bunun farkındadır. Ben de 5000 TL'lik sistem kurdum 5 yıl gitmez ama. En baba 3 yıl sonra değişecek sistemim. Ömürlük pc mi var zannediyorsunuz ne!

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ediyorum @hkncvs şuan 11.sınıfım açıkçası liseyi bitirsem yeter, sonrasında zaten laptopa dönüş yaparım diye düşünüyorum.Gerçi yükseltmeden kastımız bileşenler olduğu için 2 yıl olmasada 3. senesinde bi ekran kartı takviyesi falan yapabilecek durumdayım.Tavsiye ettiğin sistemi toplarsam eğer, witcher3-gta5-watch dogs-bf4 tarzı oyunları med-high da çalıştırabilirim sanırım ?
Eki Görüntüle 77069 Eki Görüntüle 77068

Böyle bir sistem düşündüm. Ekran 21.5 '' istersen 18.5'' falan yapıp 2000 e tam getirebilirsin. Sana kalmış ama 100 lira için de değer diye düşünüyorum. R9 270 in videolarını incelemeni öneririm. 750 ti dan daha performanslı ve aralarında 100 lira oynadığı için önerdim. İşlemcinde g3258 seçenekler içinde olsa da benim önerim yine de en azından i3 4170 olmalı. Kasayı bizzat elime alıp inceleme fırsatım oldu öyle arkadan kabloları geçireyim falan imkanın yok ama soğutma açısından yeterli olacağı kanaatindeyim.

Beyler dolar eskisi gibi olsa bahsettiğimiz sistemler 1700-1800 TL civarında olurdu fakat şu an için biraz zaman var gibi. Bu arada konuyu açan arkadaş bütçeyi artıramam diyor, böyle bir durumda PS4 oyunlarını neyle alacak merak ettim. PC aldığında ise online oyunlar var sürüyle. Ayrıca grafiklere gelecek olursak, GTX 750 Ti günümüz için oyunların çoğunu ultra olmasa da 1080p'de high ayarlarda gayet akıcı bir şekilde oynayabiliyor. Bir kaç ince ayar yaparsanız ultraya daha yakın ayarlarda gayet akıcı bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Son söz: Eğer 1400 TL'ye bilgisayar alırsanız bir halt yapamazsınız çok ciddiyim.

Beyler dolar eskisi gibi olsa bahsettiğimiz sistemler 1700-1800 TL civarında olurdu fakat şu an için biraz zaman var gibi. Bu arada konuyu açan arkadaş bütçeyi artıramam diyor, böyle bir durumda PS4 oyunlarını neyle alacak merak ettim. PC aldığında ise online oyunlar var sürüyle. Ayrıca grafiklere gelecek olursak, GTX 750 Ti günümüz için oyunların çoğunu ultra olmasa da 1080p'de high ayarlarda gayet akıcı bir şekilde oynayabiliyor. Bir kaç ince ayar yaparsanız ultraya daha yakın ayarlarda gayet akıcı bir oyun deneyimi yaşayabilirsiniz. Son söz: Eğer 1400 TL'ye bilgisayar alırsanız bir halt yapamazsınız çok ciddiyim.

Dostum sadece ps4/pc için arttıramam yani şimdi pc de alsam ps4 de alsam oyunları orjinal alacağım o konuda merak etme ben sadece pc mi alayim ps4 mü alayım diyorum. Bi halt olmaz derken ne anlamda yani örnek olarak cs go farcry ac serisini oynatmaz mı akıcı olarak diğerki aylarda yükseltmeye çalışırım sistemi şu anlık bütçem kısıtlı ve bekleyemem bu pzt salı günü alacağım kesin olarak.

Dostum o paraya PS4 almalısın. Ben bizzat dün gidip aldım ve 60 TL ye Killzone Shadow Fall aldım. Birçok spotçu yerlerde gayet temiz 2.el oyunlar bulabilirsin. Mesela bizim buradaki adam FİFA 14 ü 40 TL ye, BF4 ise 90 TL ye satıyor hemde sıfır. Gidip Teknosa, Media Markt vs. gibi yerlerden alırsanız tabi 150-200 lira bayılırsınız. Olmadı dijital alabilirsiniz bile ki PSN de gayet çok güzel indirimler var.

Hatta şuan kampanya var PS4 alana 2 oyun hediye.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı