1400 TL'ye PS4 vs PC

Neymiş o efsane yöntem anlatsana :D. Bu arada evet sadece bu forum ve oyun için kullanacağım. (Eğer sistem önereceksen ben günde yaklaşık 5 saate kadar oyun oynuyorum :D.)

Bu arada niye bir öneri isteme konusu açtığımda en az 3 sayfa oluyor :D
Bak şimdi ustam. Benim PC toplama ile ilgili çok büyük bilgim yok o yüzden kabataslak bilgi vericem. Aliexpresste 7 dolara X3430 işlemciler var onu çekiyosun altına(Benim laptopta i7 2670QM var onunla eşdeğer gözüküyor.) sonra GTX 670 var 400 TL civarı(GTX 1050TI gücünde sanırım) alıyorsun onlardan birini. P55 anakart bu işlemci ile uyumlu(daha uygununu forum biliyordur ben dediğim gibi çok iyi değilim) fiyatı da sanırım 200 TL civarı bulunur. RAM'dir kasadır falandır filandır diğerleri sende onları dizersin 1500 TL altı GTX 1050 TI sistemi altına çekmiş bulunuyorsun :D. Hatalıysam ara +90 539 xxx xx xx. Dediğim gibi sistem toplama işini çok anlamam ama bu sistemi kuzene toplamayı düşünüyorum senle de paylaşayım dedim(Anlayan arkadaşlar yorumlarsa memnun olurum :)).

PS4 al kafan rahat etsin. FPS ağırlıklı oynamıyorsan hiç sorun olmaz ki alıştıktan sonra konsolda da gayet keyifli oynanıyor. Sırf exclusiveler için bile alınır. Oyun fiyatları ise gözünü kourkutmasın.PSstore'da sürekli indirimler oluyor. Kütüphanemde hala başlamadığım oyunlar var o derece.
Bu arada ne kadar PC toplasan PS4 tadı vermez gibi geliyor bana hak veriyorum.
 
Yok dün bir LFS'ye başladım varya :D Bana yeter 1400 TL'ye AMD A9 işlemcili, 250 GB SSD'li, R5 M420, 8 GB RAM olan bir ASUS laptop buldum 1900 TL. Taksitle almayı düşünüyorum CS:GO ve LFS dışında birşey oynamam. Birde LFS için direksiyon seti ve PC'nin ısınmaması için soğutucu alırsam gecelere akarım :D

Boşver sana gelsinler bence sen gitme :D.
Güldürdün :D
Neyse ben yatacağım iyi geceler :)..
 
Son düzenleme:
Yardımın için sağol. Bence'de güzel sistem olur ama ben yukarıda belirttiğim laptop'u alacağım (taksitle yoksa nasıl alayım :)). Core 2 Duo kullandıktan sonra AMD A9 çok hızlı gelir zaten tek başına :D.
 
Yardımın için sağol. Bence'de güzel sistem olur ama ben yukarıda belirttiğim laptop'u alacağım (taksitle yoksa nasıl alayım :)). Core 2 Duo kullandıktan sonra AMD A9 çok hızlı gelir zaten tek başına :D.
Hocam 1400 liralık pc yada laptop un assasins creed originsi 30 fps de çalıştıracakmi
 
Assasins Creeed gibi oyunlar oynamayacağım hemde bütçeyi artırıp taksitle 1900-2000 TL'lik bir laptop almayı düşünüyorum. Sadece CS:GO, LFS gibi online ve çok sistem gerektirmeyen oyunlar oynayacağım.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı