1400 TL'ye PS4 vs PC

İsterseniz televizyonda oynarken aldığım FPS değerlerini sizlere sunabilirim.Full HD çözünürlükte.Oyun optimizasyon sorunlarını yavaş yavaş açıyor gün geçtikçe daha iyi bir duruma geleceğinden eminim.
Bence 1.0 ile gelebileceği MAX duruma geldi. Bundan sonra FPS artışı sanıyorum ki çok düşük olur. Sende hangi sistem var. Bende de GT 540M var CS:GO da nasıl 60 FPS üzeri alırım onu düşünüyorum :D.
 
Bence 1.0 ile gelebileceği MAX duruma geldi. Bundan sonra FPS artışı sanıyorum ki çok düşük olur. Sende hangi sistem var. Bende de GT 540M var CS:GO da nasıl 60 FPS üzeri alırım onu düşünüyorum :D.
İlk sayfada kullandığım sistemi yazdım.Elimde bunun gibi birçok sistem var.Güzel bir overclok ve P45 chipsetli anakartlarda 4 GHZ hızlarına ulaşabiliyorum ve yüksek verimlilik alıyorum.Uzun lafın kısası paranız azsa ve oyun oynamak istiyorsanız önerdiğim sistemi mutlaka inceleyin.Ben burada eski soketli işlemcilerin reklamını yapmıyorum ancak neler yapılacabileceğini insanlara aktarmaya çalışıyorum.Ne de olsa güzel bir bilgisayar toplamak için 3 adet asgari ücret kadar birikime ihtiyaç var.
 
O anakartlar genellik ile oldukça yıpranmış oluyor. OC potansiyeli nedeni ile. Eğer online oynamak için para veririm diyorsanız PS 4. Vermem derseniz Xeon ya da başka bir işlemci tabanlı ikinci el bir sistem. Ancak sistem elbette ki daha maliyetli olacaktır.
 
PUBG de ne kadar yararı olur bilmiyorum ama benim aklımda efsane bir yöntem var. Onu da youtube dan izledim. Sadece oyun için istiyorum diyorsan anlatayım
Neymiş o efsane yöntem anlatsana :D. Bu arada evet sadece bu forum ve oyun için kullanacağım. (Eğer sistem önereceksen ben günde yaklaşık 5 saate kadar oyun oynuyorum :D.)

Bu arada niye bir öneri isteme konusu açtığımda en az 3 sayfa oluyor :D

PSU:400W kaliteli bir güç kaynağı
Kasa:Bütçeye göre
Monitör:Yeni nesil ihtiyacınıza uygun sıfır veya ikinci el bir monitör
Harddisk:Kesinlikle ikinci el olmamalı
Bu 4 tane üründen önerileriniz var mı?
 
Exclusive oyunları kaçıracağınız için sizin açınızdan kötü olacağını düşünüyorum. Metro redux 23₺ şu an 2oyun birden. Ufc 2 30₺ şu an. Battfield 4 ü 15₺ ye almıştım. Nfs rivals 21₺ ye almıştım. Psn ile verdikleri oyunlar da fena değil. 1400₺ lik bir pc sizi uzun süre götürmeyecektir. God of war, the last of us 2, days gun ve şu an hatırlayamadığım birçok oyunu ki 2018de patlama yapacak exclusive oyunlar. Bunları oynayamamak sizin aklınızı karıştırmayacaksa pc toplayın.
 
Neye göre alınmaz hocam?
Kullanacak olanın 4k monitörü/televizyonu yoksa sadece %10'luk bir performans için o fark ödenmez diye düşünüyorum.
İlla ki 4K monitör veya tv ye ihtiyaç yok. 1080p full hd çözünürlüklü bir tv/monitör de de Ps4 pro veya One X de bulunan supersampling tekniği sayesinde zaten 2K veya 4K çözünürlük sıkıştırılarak elde edilmiş oluyor.
 
PS4 al kafan rahat etsin. FPS ağırlıklı oynamıyorsan hiç sorun olmaz ki alıştıktan sonra konsolda da gayet keyifli oynanıyor. Sırf exclusiveler için bile alınır. Oyun fiyatları ise gözünü kourkutmasın.PSstore'da sürekli indirimler oluyor. Kütüphanemde hala başlamadığım oyunlar var o derece.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı