144 Hz IPS monitör önerisi

YASUDAREYİZ

Kilopat
Katılım
9 Ekim 2014
Mesajlar
214
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhabalar. IPS ve 144 Hz bir monitöre ihtiyacım var ve fiyatın 1500 TL'yi geçmemesi gerek.

Acer'ın bu modelini çok beğendim ama sanırım satıcı 5 ölü pikselin altında çıkarsa iade kabul etmiyormuş, bu yüzden tereddüt ediyorum. Tecrübesi olan aydınlatırsa çok sevinirim.


ASUS'un bu modelini beğendim ve muhtemelen malzeme kalitesi olarak daha iyidir ama HDR gibi özellikleri yok diğer monitörde varken. Üstelik bu satıcıda da olumsuz yorumlar var. Teknoloji şans işi biliyorum ölü piksel vesaire gelmesi sorun değil satıcı yardımcı olup sorunu giderdiği sürece.


Ayrıca bu ürünlerde ışık sızması, ghosting gibi sorunlar var mıdır? Ve mesela ışık sızması ya da ölü piksel markaya göre bir tane bile olsa iade kabul ediliyor mu? Çok detay yazdım biliyorum ama umarım kendimi anlatabilmişimdir. IPS ve 120 Hz üzeri başka önerileriniz varsa beklerim. Bütçe en fazla 1500TL.

Son olarak Free-Sync'i G-Sync olarak kullanmama izin veren bir monitör olması gerek, zira ekran kartım RTX2060.
 
Hocam selam, ilk önce biraz parayı biriktir çünkü elimde 144 Hz monitör var. O da ASUS ROG STRIX XG27VQ ama Vatan'da fiyatı 3000 TL, o yüzden para biriktir ya da 2. el al. Şimdiden kolay gelsin hocam.
Selam. İkinci el falan istemiyorum ve o kadar aşırı üst düzey bir monitöre ihtiyacım yok teşekkür ederim.
bu ürünü düşünebilirsiniz
Bu VA panel ve çerçeveli olduğundan istemiyorum teşekkür ederim.
 
bu ürünü düşünebilirsiniz
Hocam bunun neresi 144 Hz, anlamadım.
 
Bunu almanızı öneririm.
Hocam bunun benim attığım Acer monitörden farkı nedir? 200 tl fazla fiyatı var sonuçta ve bu satıcı bir tane bile ölü piksel çıksa iade kabul ediyor mu?

Hocam 165 Hz ve IPS panel.
Bakıyorum şu an hocam geri dönüş yapıcam.
 
Hocam bunun benim attığım Acer monitörden farkı nedir? 200 TL fazla fiyatı var sonuçta ve bu satıcı bir tane bile ölü piksel çıksa iade kabul ediyor mu?

Bakıyorum şu an hocam geri dönüş yapacağım.

Hocam kendi attığınız linktekini alabilirsiniz. Ölü piksel durumunda satıcıdan satıcıya değişiyor diye biliyorum. Bazen 1 tane olduğu zaman kabul edilmiyor ve maalesef satıcıları tanımıyorum.
 

Geri
Yukarı