144 Hz Monitör Gerekli mi?

Bende 3 4 hafta öncesine kadar senin gibi düşünüyordum. Asıl karar vermen gereken nokta oyun tarzın nedir? Yani ben mesela diyordum kendi kendime 4K çözünürlük çok iyi fakat hikayeli ve tek başına oynayacağın oyunlarda hoş duracağını düşünüyordum. Diğer yandan 144hz 1080p monitör düşündüm. Daha çok arkadaşlarım ile oyun oynayıp eğlendiğim için 144hz monitör aldım. Yani hangi oyunları oynayacağın asıl soru. Fakat söylemek gerekirse 144hz monitör benim için kuruşuna kadar hak etti diyebileceğim bir monitör. İnternet sitelerinde dolaşırken bile hissediyorsun farkı.

Şu an Dünyanın en mutlu insanı benim herhalde, Hepsiburada'da bilgisayar bileşenlerinde KDV indirimi var 27 inch'lik modeli 1650 TL'ye geliyor. :ROFL:
Samsung ultrabook serisinin NP535U3C modelini kullanıyordum. Daha sonra bu konudaki monitöre geçiş yaptım. Curved ve 23.5 , 24" olmasına rağmen gözlerim alışmakta hala kararsız. 27" boyutunda bir ekranda 1080p oyun oynamak gerçekten büyük dert olabilir. Kendi fikrim.

Samsung ultrabook serisinin NP535U3C modelini kullanıyordum. Daha sonra bu konudaki monitöre geçiş yaptım. Curved ve 23.5 , 24" olmasına rağmen gözlerim alışmakta hala kararsız. 27" boyutunda bir ekranda 1080p oyun oynamak gerçekten büyük dert olabilir. Kendi fikrim.
Kısmet olmadı zaten dün akşam hepsiburada satıcısı var iken bu sabah o satıcıyı kaldırmışlar indirim de sadece hepsiburada satıcısında geçerliydi (27" model için) ben de Gameekstradan 24" modelini 1500 TL'ye satın aldım. Kısmetse 2-3 güne gelir, incelemesini yapmaya çalışırım vaktim olursa.

Kısmet olmadı zaten dün akşam hepsiburada satıcısı var iken bu sabah o satıcıyı kaldırmışlar indirim de sadece hepsiburada satıcısında geçerliydi (27" model için) ben de Gameekstradan 24" modelini 1500 TL'ye satın aldım. Kısmetse 2-3 güne gelir, incelemesini yapmaya çalışırım vaktim olursa.
Hayırlısı öyleymiş diyelim pişman olmazsın. İnşallah benim başıma gelen gelmez sana da.:D
Daha götüremedim bu akşam götüreceğim bende vatan bilgisayara problem var monitörde. Şimdi 2 hafta incelerler 2 hafta karar verirler garanti derlerse 1 ay onu bekleriz parça değişimi derlerse 1 hafta onu bekleriz. Seneye gelir inşallah :D

Hocam bu nedir yahu? @Jira İlk defa görüyorum.

asd.jpg

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı