100+FPS alabiliyorsanız ve iyi oynamak benim için önemli diyorsanız 144 Hz alın. Ama görüntü de benim için önemli, single player oyunlar da oynuyorum derseniz 75 Hz IPS paneli tercih edebilirsiniz.
Oynadığınız oyunlarda grafik kalitesini düşürüp yüksek fps keyfi yapmak istiyorsanız 144Hz alın ama grafikleri önemsiyorsanız bu ekran kartı ile yüksek grafiklerde güncel oyunlarda +100fps görmeniz zor,75Hz monitöre yönelin, yakında ben de sistem toplamayı düşünüyorum siz hangi model monitörü kullanacaksınız ?
1000 liraya hangi model 144 HZ mevcut ? Yazarsanız daha iyi olur. Eğer VA panel almayı düşünüyorsanız biraz üstüne bulmanız mümkün. Yani çokta ikilemde kalmanıza gerek yok gibi görünüyor.
ViewSonic VX2458-C-mhd 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display+DVI) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Kesinlikle 144Hz alın. Monitör sürekli değişen bir şey olmadığı için yıllarca kullanacaksınız. 75 önermem yeni monitör alacaklara. Gözünüz ağrıyor resmen 60 ve 75 monitörlerde.