R Ruffy Kilopat Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 60 29 Ekim 2019 #1 Selam arkadaşlar, monitör alacağım ancak hangisini alacağıma karar veremiyorum. Bütçem 1000 TL. 144 Hz TN panel (1ms) 75 Hz IPS ya da VA panel (1ms) hangisi iyiyse ☺ Oynadığım oyunlar PUBG, Fortnite, Battlefield gibi FPS oyunları. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Ekim 2019
Selam arkadaşlar, monitör alacağım ancak hangisini alacağıma karar veremiyorum. Bütçem 1000 TL. 144 Hz TN panel (1ms) 75 Hz IPS ya da VA panel (1ms) hangisi iyiyse ☺ Oynadığım oyunlar PUBG, Fortnite, Battlefield gibi FPS oyunları.
KS KS R Ruffy Kilopat Katılım 22 Kasım 2018 Mesajlar 60 29 Ekim 2019 #21 Batina dedi: Modeli örnek olması için attım. Kullanıp deneyimlemedim. Bu yüzden araştırmanı öneririm. Kendi kararını kendin vermelisin. Hangisini alırsan al umarım memnun kalırsın kardeşim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Artı 0 Eksi
Batina dedi: Modeli örnek olması için attım. Kullanıp deneyimlemedim. Bu yüzden araştırmanı öneririm. Kendi kararını kendin vermelisin. Hangisini alırsan al umarım memnun kalırsın kardeşim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim