144Hz monitör alınır mı?

Bütçe
2300TL
Teşekkür ederim acaba BENQ almasam sıkıntı yaratır mı ? BENQ biraz pahalı geldi bana çünkü benQ alırsam bilgisiyarı 2060 falan almam gerekiyor 240 hz 2300tl lik alıp rtx 3070 alabiliyorum.
BenQ almanıza gerek yok. Kaliteli TN panel çoğu düşük IPS panelden zaten iyi bunu hepimiz biliyoruz. Ben FPS oyuncusuyum o yüzden BenQ seçtim. Bunu önerebilirim.

BenQ almanıza gerek yok. Kaliteli TN panel çoğu düşük IPS panelden zaten iyi bunu hepimiz biliyoruz. Ben FPS oyuncusuyum o yüzden BenQ seçtim. Bunu önerebilirim.
Teşekkür ederim galiba bu monitörü alacağım. Normalde BENQ alacağım ama gereksiz olduğunu düşündüm biraz tabii bütçe varsa kesinlikle benq tartışılmaz :D

Sistemine ve oynadığın oyuna göre değişir. Rekabetçi oyunlardan ziyade hikayeye dayalı oyunlar oynuyorsan çözünürlük yükselt sisteminin gücü ölçüsünde. Ama rekabetçi oyunlar oynuyorsan HZ yükselt. Bazı yeni markalar panel konusunda kaliteli firmaları kullanıyor. Yanlış hatırlamıyorsam Gamepower monitörünün paneli samsungtu.

Sistemine ve oynadığın oyuna göre değişir. Rekabetçi oyunlardan ziyade hikayeye dayalı oyunlar oynuyorsan çözünürlük yükselt sisteminin gücü ölçüsünde. Ama rekabetçi oyunlar oynuyorsan HZ yükselt. Bazı yeni markalar panel konusunda kaliteli firmaları kullanıyor. Yanlış hatırlamıyorsam Gamepower monitörünün paneli samsungtu.
Bugüne kadar gamepower sadece klavyede tercih ettim oda zaten benim kaba kullanışımdan 3. ayda kenara kaldırmak zorunda kaldım.

Ryzen 5 3600x , RTX 3070 Düşünüyorum.

Birtane monitörüm var zaten 3. ye gerek yok :D

Bende zaten uygun diye bunu diyordum 240hz 1ms BENQ monitörler yine TN panel ama 4000TL

https://www.hepsiburada.com/acer-kg...=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=epey.c.k.pc

CSGO oyuncusuyum.

Ryzen 5 3600 , RTX 3070 240 fps almaz mı ?

Ben CSGO oyuncusuyum açıkcası önemli oyüzden

Toplu cevaplar verdim kendi cevabınızı bulabilirsiniz uzun sürdü kusura bakmayın.
Attığın monitör alınabilir bence. Kötü bir marka değil.

Bugüne kadar Gamepower sadece klavyede tercih ettim oda zaten benim kaba kullanışımdan 3. ayda kenara kaldırmak zorunda kaldım.

Gamepower sadece bir örnekti ona takılmayın. Demek istediğim markaya bağlı kalmak zorunda değilsiniz. Özellikleri, fiyatı ve yorumları iyiyse neden olmasın :D şahsen ben Gigabyte G32qc kullanıyorum. 3K TL'ye almıştım. Fiyatına göre müthiş.

Gamepower sadece bir örnekti ona takılmayın. Demek istediğim markaya bağlı kalmak zorunda değilsiniz. Özellikleri, fiyatı ve yorumları iyiyse neden olmasın :D şahsen ben Gigabyte G32qc kullanıyorum. 3K TL'ye almıştım. Fiyatına göre müthiş.
Çok büyük değilmi ya csgo falan oynamak için ama böyle hikaye tabanlı yarış falan oynuyorsanız mükemmel zevk verir :D

RTX 3070 , Ryzen 5 3600x sorun çıkarmaz değil mi 240hz ile ?
CSGO ve VALORANT'ta alırsınız ancak dediğim gibi çok fazla rekabetçi olarak oynamıyorsanız görüntü ve renk kalitesi açısından Samsung'un 2K 144Hz'sini öneririm. Ayrıca BenQ'yu hiç önermem o kadar para vermenizi.
Son kez söylüyorum. Kaliteli bir TN panel Uyduruk bir IPS panelden daha iyi renkler verir.
2008 den kalma lafları söyleyip milletin aklını sulandırmayın.
Hocam doğru bilgi verin.

Son kez söylüyorum. Kaliteli bir TN panel Uyduruk bir IPS panelden daha iyi renkler verir.
2008 den kalma lafları söyleyip milletin aklını sulandırmayın.
Gördüğüm en iyi TN panel bile bu videodaki ucuz IPS panelden daha kötüydü. Ayrıca ucuz - sizin değiminizle dandirik :D- IPS paneller ile pahalı IPS paneller arası aşırı büyük bir fark yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı