144Hz monitör önerisi

Çöp monitör.

Bu nasıl?

Bu modelle alakalı henüz inceleme bulamadım. Bütçen çıkıyorsa AOC 24G42e al. Eğer çıkmıyorsa R24e alabilirsin. Tek eksisi parlaklık o monitörün. Bir incelemede 237CD diğerinde 294 CD çıkıyor. İlk çıktığı zamanlar fiyatını hak etmiyordu ama, şu anki fiyatıyla alınabilir. Pivot ve yükseklik ayarı da var çünkü.

Bu nasıl?

Bu bütçede en mantıklısı R24e ben de kullanıyorum, parlaklığı çok yüksek değil ama abarttıkları kadar az da değil, odam direkt güneş almasına rağmen sorun olmuyor 250CD falandır muhtemelen.

Bu bütçede en mantıklısı R24e ben de kullanıyorum, parlaklığı çok yüksek değil ama abarttıkları kadar az da değil, odam direkt güneş almasına rağmen sorun olmuyor 250CD falandır muhtemelen.
Görsel kalitesi için yorumun nedir? AOC 24G42E ya da ASUS modellerinden daha mı iyi sence? Bende fiyat olarak uygun olduğu için ve vesa olduğu için bu modeli almayı düşünüyorum ancak ekranı diğerleriyle tam kıyaslayamadım.

Görsel kalitesi için yorumun nedir? AOC 24G42E ya da ASUS modellerinden daha mı iyi sence? Bende fiyat olarak uygun olduğu için ve VESA olduğu için bu modeli almayı düşünüyorum ancak ekranı diğerleriyle tam kıyaslayamadım.

AOC'tan iyi değildir muhtemelen ama AOC şu an 5400TL civarı en ucuz, dün 4800TL'ye düşmüştü AOC o zaman direkt alınırdı. ASUS TUF serisinin bir eski serisi kronik sorunlu diye biliyorum ancak yeni seriden alınabilir fakat 4500TL'ye R24e varken alınmaz. Bu monitör normalde 5500TL bandında bu fiyatlarda bu paneli zor bulursun ki pivot yükseklik ayarı olması normalde zaten monitöre 600-700TL ekstra değer katıyor. Ben kalitesinden memnunum malzeme olarak gayet sağlam hissettiriyor parlaklıkta da dediğim gibi abartı bir durum yok ortalama bir değer. Çok fazla monitör kullanmadım kıyaslayamam AOC'la falan ama siyahları çok iyi veriyor yani kontrastı bayağı yüksek, renkleri de gayet canlı kendime göre ayar yaptım daha iyi oldu, ghosting yaşamadım oyunlarda falan yağ gibi genelde CS oynuyorum OverDrive 3'te kullanıyorum. Bu fiyata direkt alınır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı