- Makaleler
- 9
Sırtınız falan ağırmıyor mu günlük hayatta? Çok merak ediyordum da.Yaş: 17
Boy: 2.10
Kilo: 90
Daha çok sinirlen, benimde bu hoşuma gidiyor.
Sırtınız falan ağırmıyor mu günlük hayatta? Çok merak ediyordum da.Yaş: 17
Güzel bodyguard olur senden benden demesiYaş: 17
Hayır, sıkıntım yok.Sırtınız falan ağırmıyor mu günlük hayatta? Çok merak ediyordum da.![]()
Olabilir.Güzel bodyguard olur senden benden demesi![]()
16 yaşımdayım boyum 1.58-1.60 falan yani bıktım artık 5.sınıflar bile beni geçiyor. 7. Sınıftaki çocuk bile bana kafa tutuyor yani. Çok şanslısın çok. Kısa kalmaktan bıktım artık. 6. Sınıfta da bu boyda idim hâlâ aynı boydayım. Lise 2 ye gidiyorum ortaokullu lar bile bana kafa tutuyor bir tanesi var boyu 1.88 çocuk baya uzun yani 8 e gidiyor yani rezil oluyorum. Yanında kardeşi gibi duruyorum çocuğun ve birde yetmezmiş gibi tüm lisenin en kısası ben olduğum için herkes benle dalga geçiyor. Benim uzayacağım falan yok ama sen uzarsın bence.
2 metre olmana gerek yok. Düzgün zıplamayı bilmediğin için basamıyo olabilirsin. 1.70 boy bile yeterli.@ᵇaͤnͨdͬcͤrͣeͭaͥtͮeͤ Hocam smaç basıyorsun değil mi? Ben smaç basmak çok istiyorum ama olmuyor işte![]()
Yaşım 13 ve boyum 1.84. Sakal ve bıyık da var(Tüy olarakÇaktırmayın arkadaşlar bu arkadaş boyu kısa olan arkadaşların DNA ve gelişim sırasına kaynak yaparak bu yaşta 1,85 olmuştur.(Yine ben yine mizah)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.