15 yaşında 155 boy geçilir mi?

719139

Decapat
Merhaba ben 15 yaşında 155 boyunda bir kızım.
Annem 162.
Babam 174.

Babamın akrabaları uzun, (babaannem ve halam hariç) halaları 170 üstü.
Ben sizce ne kadar olurum? Spor yapmayı bırakmıştım, bugün tekrar başladım.
160'ı görür müyüm?
Böyle kalmaktan korkuyorum. Bir de anne tarafından uzunlar da var.
Bana en fazla 1.58 olursun diyorlar ama plaklar daha kapanmamış. Doktorlar bana küçükken uzun olacaksın diyorlardı ama yanlış söylüyorlarmış. 1.60 olsam şükredeceğim. Bir de kızlar 15-16 yaşlarında aniden boy atabilir mi?
Erkekler uzar ama kızlar uzar mı bilmiyorum.
Uzamam için ne yapmalıyım, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet genetik ben sadece spor yaparak uzayabilir miyim diye merak ediyorum sizce ben ne kadar uzarım?
Anne 162.
Baba 174.
Cok fazla etkilemez. Genetik onemli @540312 Hocam hakli. Ben pandemide 12 13 CM boy attim mesela. Cok ta takmayin Turkiye'deki boy ortalamasindan pek farkli degilsiniz.

Cok fazla etkilemez. Genetik onemli @540312 hocam hakli. Ben pandemide 12 13 cm boy attim mesela. Cok ta takmayin Türkiye'deki boy ortalama farkli degilsiniz.
Haklısınız önemli olan genetik ben kendimden uzun kız görünce kıskanıyorum sadece sizce ne kadar olurum.

163 falan olursun Max.

Ama babamın akrabaları uzun.

163 falan olursun Max.

Bence 168 olurum çünkü babamın akrabaları uzun.

Haklısınız önemli olan genetik ben kendimden uzun kız görünce kıskanıyorum sadece sizce ne kadar olurum.

Ama babamın akrabaları uzun.

Bence 168 olurum çünkü babamın akrabaları uzun.
Bu kiskanilicak bir durum degil ki? Herkesin baskasina gore + ve - oldugu durumlar var. Takmayin kafaniza. Ayrica 1.68 cok zor kizlarin boy uzamasi bu yaslarda duruyor.

Evet doktorlar bana 175 olursun diyorlardı ben istesem babamı bile geçerim.
Hocam madem istiyorsunuz gecin o zaman :D? Boyunuz uzar mi uzamaz mi bilemem ancak 1,75 bana cok mumkun gelmedi. Mutlu seneler dilerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı