15 yaşında 55 kilo birisi nasıl kilo alabilir?

• Konuyu başlatan Henss
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 1.698
Şekerli gıdaların ne gibi bir zararı var? Ne kadar doğru bilmiyorum ancak gazlı içecek içmek iştahı arttırır gibi bir şey okumuştum. Dediğim gibi. Ne kadar doğru orasını bilemiyorum.

Zararlı yani şeker araştırabilirsin faydalı bir şey değil zararlı bayağı. Gazlı içecekleri de şekersiz olanları tüketebilirsen illa gazlı içecek içicem dersen.

Her akşam shake yapabilirsin. 1 bardak yulaf, 9-10 cici bebe, 1 tatlı kaşığı bal, 4-5 tane ceviz. Bunları eğer evinde milk shake makinesi varsa hepsini 2 dakika karıştırarak yapabilirsin. Ben kilo almak istediğim zaman gainer yerine bu tarifi yapıyordum. Ben fıstık ezmesi kullanıyordum fakat senin protein almak gibi bir amacın yok sadece kilo almak istiyorsan bu tarifi yapabilirsin.
Zararlı yani şeker araştırabilirsin faydalı bir şey değil zararlı bayağı. Gazlı içecekleri de şekersiz olanları tüketebilirsen illa gazlı içecek içicem dersen.
Önerileriniz benim için bayağı değerli. Dediklerinizi uygulayacağım. Ayrıca fitness'a başlamak istiyorum. Kilo aldıktan sonra mı başlamalıyım yoksa kilo olmadan mı? Çok fazla soru sordum. Kusura bakmayın.

Merhaba. Fazla da yemek yesem az da yemek yesem kilo alamıyorum. Nasıl kilo alabilirim? Yaşım 15 - kilom 55 - boyum 1.70. 60 kilo olsam yeterli. Benim gibi olup kilo alanlar nasıl kilo aldı? Şimdiden teşekkür ederim.
Sevdiğin güzel yemekleri daha çok ye. Çok basit mantık aslında, şekerli şeylerden ve fast food lardan uzak dur geriye kalan her şeyi kusana kadar ye.

Önerileriniz benim için bayağı değerli. Dediklerinizi uygulayacağım. Ayrıca Fitness'a başlamak istiyorum. Kilo aldıktan sonra mı başlamalıyım yoksa kilo olmadan mı? Çok fazla soru sordum. Kusura bakmayın.

Senin için spora başlamanın mantığı zaten kilo almak ağırlık antrenmanları yapıp kas kütlesi kazanıp kilo almak. Bir de eğer alabiliyorsan gainer almanı öneririm kilo almana çok yardımcı oluyor.

Senin için spora başlamanın mantığı zaten kilo almak ağırlık antrenmanları yapıp kas kütlesi kazanıp kilo almak. Bir de eğer alabiliyorsan gainer almanı öneririm kilo almana çok yardımcı oluyor.
Gainer alırdım almasına ancak ailem protein tozu, gainer gibi şeylere pek sıcak bakmıyor.

Hayır. Gainer saçmalıktır. Marketten kalori değeri daha yüksek besinler alması daha iyi olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı