15 yaşında kreatin kullanılır mı?

Çok fazla olumlu olduğu düşünülüyor. Dünya Sağlık Örgütü'nün güvenli dediği bir ürün lakin bu tür araştırmaları genelde supplement firmaları yaptığı için olumlu özelliklerini çok çok pompalıyorlar lakin fırsatın varsa hazır genç yaşta isen balık-et ve tavuk gibi besinlerden keratin ihtiyacını karşılaman daha mantıklı geliyor şu an için bir zararı yok ama yarın birileri çıkıp aslında varmışta denilebilecek bir üründe olabilir.

Evet bu endişelendirio beni ve 2kg kırmızı et bütçem yok.

15-17 yaşında vücut hale gelişim aşamasında olduğu için supplement konusunda dikkatli olunmalı. Uyku, kaliteli beslenme ve doğru antrenman bence fazlasıyla yeterli olur. İllaki kullanılacaksa spor hekimine giderek whey protein alınabilir ama kreatin 15 yaş için genellikle önerilmez.

Spor hekimine gideceğim bir gitmeden buraya sorayım dedim. Teşekkürler.

Çok fazla olumlu olduğu düşünülüyor. Dünya Sağlık Örgütü'nün güvenli dediği bir ürün lakin bu tür araştırmaları genelde supplement firmaları yaptığı için olumlu özelliklerini çok çok pompalıyorlar lakin fırsatın varsa hazır genç yaşta isen balık-et ve tavuk gibi besinlerden keratin ihtiyacını karşılaman daha mantıklı geliyor şu an için bir zararı yok ama yarın birileri çıkıp aslında varmışta denilebilecek bir üründe olabilir.

3 gram kreatini almak için gerekli olan eti yiyecek zaman yok onu ne yapacağız.

Bak ücreti anlarım da et yemek için zamanım yok ilk defa duyuyorum.😳😳
Gerekli kaloriyi, protein'i gün içinde öğünlere bölmek çok zor, en azından benim için. Günde 4 öğün yiyebilen biri ya evde boş oturuyordur yada mükemmel bir hayatı vardır. Zaman her zaman maddiyattan daha değerli oldu.

Gerekli kaloriyi, protein'i gün içinde öğünlere bölmek çok zor, en azından benim için. Günde 4 öğün yiyebilen biri ya evde boş oturuyordur yada mükemmel bir hayatı vardır. Zaman her zaman maddiyattan daha değerli oldu.
Ben 3 e bölüyorum öğlenleri işe götürüyorum yemeği o şekilde yapabiliyorum ama kendi işimi yaptığım için sıkıntı olmuyor ama dükkandan veya yoğun işlerde çalışıyorsanız anlıyorum ama dediğin şeyi ilk defa duydum vallahi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı